Cine este Iuliana Beregoi, cântăreața din Moldova care a cucerit inimile copiilor

cine este iuliana beregoi
Cine este Iuliana Beregoi, cântăreața din Moldova care a cucerit inimile copiilor

Află tot ce nu știai despre Iuliana Beregoi, idolul Generației Z.

De la o vârstă fragedă, Iuliana Beregoi a participat la numeroase festivaluri de muzică din Republica Moldova, Turcia și România.
Pe când avea doar 10 ani, vedeta a participat în România la concursul televizat Next Star.
Piesa ,,Vina mea", lansată de artistă acum 4 ani, a reușit sa strângă 40 milioane de vizualizări pe YouTube, fiind un real succes.
La vârsta de 14 ani, Iuliana a susținut un concert la Sala Palatului și a fost protagonista serialului pentru copii ,,Lara", care poate fi urmărit și pe Netflix.

Acest serial a devenit un fenomen, un episod având 500.000 de vizualizării în doar 24 de ore.
„A fost ceva wow pentru mine, nu am crezut niciodată că o s-ajung să mă filmez într-un serial. Și asta pentru mine este foarte important, sincer acum. Cu toții lucrăm la acest scenariu, toți dăm câte o idee și din toate ideile, Cătălin face scenariul”, spune Iuliana.
,,Iuliana este un fenomen și un munte de carismă, de talent și de inspirație, pentru că mă inspiră cam în tot ce fac și serialul Lara l-am
început pentru că dincolo de faptul că era un vis al meu să fac un serial, am întâlnit-o pe ea și am spus ok, Iuliana trebuie să fie Lara”
, spune Cătălin Dascălu, managerul artistei.
Iuliana este, totodată, o vloggeriță de succes, având o comunitate, pe canalul ei de YouTube, de peste 900.000 de abonați. Iuliana își denumește comunitatea de fani „Generația Z".

Cine este Iuliana Beregoi

Ce înălțime și greutate are Iuliana Beregoi

„Pentru mine, generația Z este comunitatea mea. Așa îmi numesc eu fanii. Eu îi numesc «prieteni» într-un mod mai scurt și «Generația Z» într-un mod mai oficial. Generația Z este a doua mea familie, sunt fanii mei care sunt cu sufletul independent, niciodată nu renunță la visurile lor, își urmează visul oricine le-ar sări în cale, că să zic așa.

Trec peste orice obstacol”, a mărturisit cântăreața.
Profesorul de canto al tinerei este Andrei Boaghe, care se ocupă și de producția muzicală.
Acesta declară că artista o să-și atingă scopul, deoarece este serioasă, muncitoare și foarte talentată.
„Cât m-am ocupat de ea, am reușit să obținem rezultate îmbucurătoare la nivel de dicție, ținută, respirație. Am lucrat mult la imaginea ei, iar acum trebuie să o menținem.
Cred că Iuliana poate să concureze cu mulți alți artiști de la noi și din străinătate, întrucât este perseverentă și muncește mult ca să își atingă scopurile”.
- declară Andrei Boaghe.

iuliana beregoi biografie

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Vlăduța Lupău. Biografie: data nașterii, căsătorie, cariera

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce vârstă are Iuliana Beregoi 

Iuliana Beregoi s-a născut pe data de 15 iulie 2004, în localitatea Orhei din Republica Moldova și este zodia Rac.
Tânăra, în vârstă de 17 ani, are o greutate de 53 de kilograme și o înălțime de 1,65 metri.

Unde locuiește Iuliana Beregoi

Artista locuiește în Orhei, Republica Moldova.


De curând, Iuliana a postat un vlog intitulat ,,M-au dezbrăcat de ziua mea", filmat la petrecerea organizată în cinstea zilei sale de naștere. Invitații au făcut grătare, au dansat, iar la final sărbătorita a primit un tort deosebit, alb, cu detalii roz, sub forma unui pat, în care dormea cu fața în jos, acoperită cu o pătură roz.
Postarea a strâns 122.000 de vizualizări și aproape 2.000 de comentarii, într-o singură zi.

Citeste si: //BIOGRAFIE// Cine este THEO ROSE| nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Familia Iulianei Beregoi

Iuliana are o soră mai mică, pe nume Ana, celebră și ea pe Instagram și YouTube.

iuliana beregoi sora

Cele două surori petrec mult timp împreună și colaborează adesea pe plan muzical.
,,Acum ne înțelegem cât de cât mai ok, dar au apărut mai multe certuri pentru că ea a crescut, dar oricum, suntem mult mai ok decât cum eram înainte, când era ea mică ne certam foarte des. Ne trăgeam de păr, erau chestii de genul ăsta, ne certam cel mai mult cu mama pentru că ea ne certa pe noi. Am zis că dacă ne certam, ținem în secret”, a mărturisit, Iuliana Beregoi.
Anișoara este pasionată de dans și în prezent, urmează cursuri în domeniu.
Mama fetelor, pe nume Natalia, a povestit într-un interviu, cum l-a cunoscut pe soțul său, Andrei Beregoi:  
„Ne cunoaștem cu Andrei de când aveam 13 ani. Ambii am locuit la Orhei în același cartier. Totul a început de la joacă. Când am împlinit 18 ani, Andrei a venit de la armată și mi-a propus să fiu iubita lui. După o relație de șase ani, am decis să ne unim destinele și să formăm o familie”.- mărturisește emoționată Natalia Beregoi.
Familia Beregoi mai are un membru și anume papagalul Rita, din specia Agapornis. Păsările din această specie sunt inseparabile, pentru că, după ce își găsesc perechea, sunt de nedespărțit.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANDI MOISESCU. Biografie: data nașterii, copilărie, căsătorie, copii

Cum a ajuns cunoscută Iuliana Beregoi

Artista a devenit cunoscută datorită participării la numeroase concursuri de muzică.
În România, a debutat la vârsta de 10 ani, în show-ul ,,Next Star", unde a întâlnit-o pe Alina Eremia, momentul fiind unul extrem de emoționant.

iuliana beregoi cariera

În timpul liber, Iuliana încarcă vlogguri pe pagina personală de YouTube, cu filmulețe din viața ei, care au un impact puternic asupra tinerilor, strângând un număr impresionant de vizualizări.

Iuliana a umplut Sala Palatului din București pe când avea doar 13 ani. Cântăreața a cântat în fața a 5000 de oameni, cu ocazia primului său concert de amploare, „ Iuliana Beregoi – Lara & Generatia Z”.
„Concertul de la Sala Palatului este un vis implinit. Am fost coplesita sa vad cati fani au fost alaturi de mine in una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. A fost un moment minunat pe care nu il voi uita niciodata.”- mărturisește Iuliana.
Alături de Iuliana Beregoi, pe scena Sălii Palatuluiau au mai urcat Alina Eremia, Liviu Teodorescu și Lora, care au susținut-o și au fost alături de ea, oferindu-le fanilor un concert extraordinar.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

DESCOPERĂ: Cine este ANDREEA RAICU. Biografie: data nașterii, viața personală, vârstă, carieră

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies