Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Cine este Sensy. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities
Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Află tot ce nu știai despre Sensy, una dintre concurentele pe care le veți vedea în noul sezon al show-ului fenomen Bravo ai stil! Celebrities.

Cine este Sensy- Nume Real

Bloggerița cunoscută sub pseudonimul Sensy, s-a născut pe 28 mai 1990.
Tânăra a povestit de ce a ales acest nume și ce reprezintă de fapt. Se pare că unul dintre motive ar fi sensibilitatea dusă la extrem a acesteia, Sensy fiind cuvântul care ilustrează perfect acest aspect.
„Cum a luat naștere acest nume, toată lumea mă întreabă, mulți intuiesc bine răspunsul corect – de la sensibilă, da chiar sunt, chiar dacă nu par (ăsta e un lucru bun, sper), sunt atât fizic, cât și emoțional,

corpul, pielea sunt foarte sensibile, orice lovitură provoacă o vânătaie care mă ține 4-5 zile bune, problemele cu acneea de care vă povesteam în articolul trecut, orice înțepătură de țânțar etc. Sunt sensibilă, plâng la filme, la animale chinuite, la bătrâni amărâți, la povești impresionante, da, recunosc, e ceva rău în asta?”, a explicat Sensy pe blogul ei.

Sensy se descrie ca fiind o persoană emotivă, dar în același timp puternică și perfecționistă.


„'Cum reusesti sa fii atat de pozitiva si puternica?'...Voi incepe cu inceputul, copilaria si educatia de acasa au un rol foarte important, am vazut cu siguranta asta la mama si am admirat-o mereu pentru cat de puternica este si cum razbeste peste toate, dar sa stiti ca si autoeducatia este la fel de importanta si inca o chestie pe care din pacate am descoperit-o recent, dar ma bucur tare ca am inteles-o si mi-ar placea sa intelegeti si voi: atunci cand vezi doar partea plina a paharului, viata in roz sau cum vreti voi sa ii spuneti, atunci cand esti
pozitiv, universul lucreaza in favoarea ta, Karma chiar exista si functioneaza, fa un exercitiu, incarca-te cu pozitivitate, fa bine celor din jur, iarta, daruieste, fii bun, sa vezi cum ti se intorc toate inzecite, incepi de acum si ne auzim peste 6 luni sa imi spuneti cum mai este viata voastra. Multi vor incerca sa iti spuna cine esti si sa te traga in jos, dar nu uita ca doar tu poti decide asta! Esti puternic si ei stiu, tocmai de aceea vor sa te doboare!"- spune Sensy.

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

sensy bravo ai stil

Citeste si: INFORMAȚIE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Sensy este un cunoscut influencer în domeniile lifestyle, fashion, food & beauty 

În anul 2016, Sensy a început să își contureze imaginea de influencer în domeniile lifestyle, fashion, food & beauty.
Bloggerița a mărturisit că este o fire calculată, perfecționistă, fiind adepta unui stil vestimentar cameleonic.
În anul 2019, Sensy a participat la un celebru cooking show, unde a gătit o rețetă inedită: ouă benedict cu cremă de avocado.
Anul trecut, înainte de a împlini 30 de ani, bloggerița a mărturisit că, pentru a avea un vibe pozitiv, încearcă să proiecteze lucruri frumoase și să se înconjoare de oameni cu energii bune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

„Mai am putin si fac 30 de ani si abia de curand am invatat un principiu foarte important in viata, pe care daca il urmezi cu siguranta vei fi fericit. Ma inconjor doar de oameni cu energii bune, am invatat sa renunt la aceia care ma seaca de energie, cei care ma vorbesc pe la spate, cei care gandesc negativ, am invatat sa nu pun la suflet hate-ul si credeti-ma ca primesc zilnic mesaje. Familia nu ti-o poti alege, dar prietenii da, "aruncati la gunoi" relatiile toxice, direct de la primul feeling, nu lasati asta sa va afecteze buna stare, functionare, chiar uneori ajungem sa fim tristi si nu stim de ce, faceti o curatenie, abia apoi veti intelege de ce."- spune Sensy.

Bloggerița este mândră de tot ceea ce a realizat până la această vârstă, dar recunoaște că a visat întotdeauna la o viață ca a lui Benjamin Button.
„Mă simt foarte bine si mândra de evoluția mea, am ajuns la vârsta la care știu exact ce vreau si cum vreau, imi cunosc toate slabiciunile și toate defectele, am învățat să trăiesc cu unele dintre ele, iar pe multe le-am redresat deja, mi-ar fi plăcut mult ca viața să fie ca a lui Benjamin Button, gandirea și experiența de acum la 20 ani, dar cum asta nu se poate, mă bucur de această vârstă a frumoasă și devin cea mai bună versiunea a mea zi de zi."- mărturisește vedeta.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

sensy biografie

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: NOUTATE: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

Cu o experiență de peste 15 ani în Social Media, fiind o mare împătimită a modei, Sensy va participa la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a arăta telespectatorilor multitudinea de stiluri pe care le abordează în viața cotidiană.

„Consider că este singura oportunitate prin care mă pot transpune în toate personajele pe care le-am visat vreodată. «Bravo, ai stil! Celebrities» mă va face, cu siguranță, să ies din zona mea de confort. Îmi plac provocările și îmi place să evoluez din toate punctele de vedere”, mărturisește Sensy.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este CARMEN NEGOIȚĂ, noua concurentă de la Bravo ai stil! Celebrities

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cine este și ce profesie are Ioana Filimon. „Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara."

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies