DESCOPERĂ: Cu ce se albește talpa la adidași

cu ce se curata talpa ingalbenita
Cu ce se curata talpa ingalbenita, simplu si rapid

Iată cum poți avea adidașii curați pentru mai mult timp. Cu ce se albește talpa la adidași, pas cu pas.

Încălțămintea cu talpă albă este mereu la modă, însă praful și murdăria ajung să ne strice perechea preferată de adidași sau de teniși. Iată cu ce se albește talpa la adidași, simplu și eficient.

În urma contactului cu solul, praful și murdăria ajung să murdărească perechea de încălțăminte și o fac să arate neîngrijită. De aceea, multe persoane se feresc să își cumpere astfel de încălțăminte.

Din fericire, există soluții pentru a curăța talpa albă fără ca materialul să se deterioreze.

Cu ce se albește talpa la adidași

Dacă faceți în mod regulat acest lucru, încălțămintea albă va arăta ca nouă mai mult timp.

Una dintre cele mai la îndemână soluții este radiera. Ștergeți pur și simplu talpa cu o cârpă umedă înmuiată în apă cu săpun.

Uscați talpa și apoi ștergeți petele care au rămas cu o radieră. Tălpile din spumă se vor curăța foarte ușor cu ajutorul acestei soluții.

cu ce se curata adidasii ingalbeniti
Cu ce se curata adidasii ingalbeniti simplu si rapid[Sursa foto: PixaBay]

Buretele de melamină. Cunoscuți în multe case drept „bureții magici”, bureții de melamină sunt extrem de eficienți în curățarea încălțămintei. Umeziți bine buretele, apoi ștergeți zonele murdare cu buretele de melamină. De asemenea, puteți să îl folosiți și uscat.

Testați de fiecare dată orice metodă de curățare pe o suprafață mai puțin vizibilă, pentru a evita stricarea sau zgârierea materialului.

Citeste si: CITEȘTE: Cum lărgești pantofii pentru a nu îți mai da disconfort

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu deja nu mai are nevoie de prea multă prezentare.

Acesta este un produs atât de versatil în casă, încât poate fi folosit cu succes inclusiv la curățarea încălțămintei. În interiorul încălțămintei, bicarbonatul uscat îndepărtează mirosurile neplăcute. Pe exterior bicarbonatul este extrem de eficient astfel: Spălați în primul rând talpa cu o cârpă umedă, pentru a îndepărta praful. Se presară bicarbonat de sodiu și se freacă zonele murdare ori îngălbenite cu ajutorul unei periuțe de dinți. Se spală apoi bicarbonatul de sodiu și se usucă încălțămintea.
De asemenea, se poate face o pastă din bicarbonat de sodiu și apă cu care se poate freca talpa. Se clătește apoi bine și se usucă. Nu se folosește bicarbonat de sodiu pentru curățarea pielii întoarse.

vopsea talpa adidasi
Cum folosesti vopsea pentru talpa adidasilor[Sursa foto: PixaBay]

Pasta de dinți

Aplicați puțină pastă de dinți pe o periuță de dinți veche și frecați cu grijă zonele murdare, care au fost șterse în prealabil cu o cârpă umedă.

Clătiți zona curățată, iar talpa adidașilor va fi din nou curată.

Citeste si: Este incredibil! Sigur nu stiai ca poti folosi pasta de dinti la asa ceva!

Vaselina este o altă metodă eficientă pentru curățarea tălpii încălțămintei. Aceasta ajută la îndepărtarea petelor mici. Se aplică pe zonele afectate și se freacă ușor cu o periuță de dinți. Se șterge cu o cârpă umedă.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

talpa galbena la adidasi
Cum albesti talpa adidasilor[Sursa foto: PixaBay]

Peroxidul de hidrogen. Se diluează 1/2 de sticlă de peroxid de hidrogen într-un litru de apă și se lasă talpa în această soluție pentru 2, 3 ore, fără ca partea superioară să intre în contact cu această soluție. Se spală cu un burete curat. Petele de pe adidași pot fi îndepărtate cu 2 linguri de peroxid și un 1 pahar cu apă. Se înmoaie o dischetă demachiată în această soluție și se freacă ușor zona.

 

Pentru a păstra cât mai mult timp culoarea albă a tălpii adidașilor, se poate folosi spray impermeabil pentru încălțăminte. Acesta se găsește la toate magazinele care comercializează încălțăminte. Se aplică acest spray într-un loc bine aerisit sau afară, se lasă la uscat și se poartă. Acest spray impermeabil creează o peliculă rezistentă și poate fi folosit și pentru încălțămintea din piele întoarsă. De asemenea, se poate folosi și cremă incoloră.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Ozana Barabancea, despre tratamentul cu lipitori, dar și cum o intervenție chirurgicală ar fi putut să îi pună viața în pericol. „Senzația pe care o am este de liniște, de fericire!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Andreea Bălan, despre perioada de după trupa André. Ce a trebuit să facă artista pentru a nu mai fi asociată cu acea trupă „Nu putea exista Andreea Bălan dacă nu făceam o schimbare radicală.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies