DESCOPERĂ: Cum să-ți împodobești bradul de Crăciun. Ce culori se poartă anul acesta

tendinte brad craciun 2021
Ce culori se poartă la brazii de Crăciun 2021

Vezi mai jos cu ce culori împodobim bradul în 2021 și care sunt tendințe brad de Crăciun 2021, pentru un brad de poveste.

În sfârșit a venit acel moment al anului în care întreaga casă îmbracă haine de sărbătoare. Ultimele zile ale anului sunt pentru a fi petrecute cu cei dragi, împodobind bradul, alături de o cană cu ceai fierbinte sau vin fiert.

Brad natural sau brad artificial? Ei bine, este o întrebare grea și ține de alegerea fiecăruia.

Multe persoane au împodobit bradul deja, dar sunt și persoane care așteaptă până în ajunul Crăciunului.

Împodobirea bradului este un eveniment deosebit și doar de tine depinde cum îl vei decora și câtă importanță îi acorzi.

A trecut vremea când aruncam în grabă câteva globuri în culori diferite pe crengile pomului, așezam o ghirlandă sau o beteală de sus până jos și petreceam zeci de minute pentru a desface instalația de lumini. Pe piață există în prezent o multe de variante pentru decorarea bradului, care se poate transforma într-o adevărată artă.

Citeste si: Sărbători de iarnă 2020! Când se împodobeşte bradul de Crăciun? Cele mai frumoase obiceiuri şi tradiţii ale zilei!

Ce culori sunt la modă în 2021 pentru bradul de Crăciun

De cele mai multe ori, atunci când te gândești la Crăciun, probabil că îți vine în minte un brad verde cu multe ornamente roșii. Este o tendință care nu se demodează niciodată și o alegere sigură atunci când vine vorba despre decorare, fie că este vorba despre un brad artificial sau un brad natural.

Pentru anului 2021, specialiștii în decorarea bradului recomandă nuanțele de alb, gri, roz, roșu și albastru.

Citeste si: Cum să-ți decorezi casa de Crăciun. 5 idei importate de la americani

cu ce culori impodobim bradul in 2021
Iata cu ce culori impodobim bradul in 2021 [Sursa foto: PixaBay]

Tot mai multe persoane acordă o atenție deosebită împodobirii bradului de Crăciun și țin cont și de tendințe.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De ce ai nevoie pentru a împodobi bradul de Crăciun

Prima regulă, cea mai importantă, este ca toate culorile bradului să se asorteze și cu decorul casei tale, pereți, draperii, mobilă, covor. Nu vrei ca bradul să fie un element care să nu se potrivească deloc în cameră, ci îți dorești să se integreze în acest spațiu, mai ales că va rămâne câteva zile bune, până când îl vei strânge.

În primul rând, ai nevoie de un brad, de globuri, beteală și instalație de luminițe. Poți renunța la beteală și poți alege altfel de ghirlande.

În ultimii ani, sunt foarte apreciate ghirlandele din material de tip organza. Acest material îmbracă extrem de plăcut bradul și oferă volum bradului. Este un stil inspirat din zona Scandinaviei. Pe piață se regăsesc astfel de ghirlande, în diferite lungimi, potrivite pentru a fi așezate în brad.

Pentru vârf, poți alege unul în formă de îngeraș, stea, Moș Crăciun sau alte figurine tradiționale. Multe persoane au ales pentru anul acesta pene pentru a le adăuga în vârful bradului.

 

Idei creative de împodobire a bradului

Când vine vorba despre Crăciun, o tendință care este în creștere în privința alegerii culorilor sunt tonurile de fructe de pădure.

Fie că este vorba despre nuanțe de zmeură, căpșună, afine, poți integra și nuanțe de prune și de struguri cu decorațiuni care au și detalii aurii. Așadar, niște globuri roșii, grena sau mov cu auriu vor arăta perfect în bradul tău.

Brad impodobit
Brad de Crăciun impodobit[Sursa foto: Unsplash]

Argintiu

Argintiul rămâne culoarea favorită atunci când vine vorba despre decorarea bradului, aduce în casă ideea de zăpadă, la fel ca decorațiunile albe.

Brad impodobit 2021
Brad impodobit 2021 cu nuante de gri[Sursa foto: Unsplash]

Alb și roșu

Brad de Crăciun
Brad de Crăciun împodobit[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru că multe persoane își doresc să aducă în casă ideea de zăpadă și de decor de poveste de iarnă la munte, decorațiunile albe combinate cu alte nuanțe deschise arată extrem de bine în brad. Așadar, combină decorațiuni albe cu gri, ori alb cu auriu, după gust. O altă tendință de anul acesta este combinația de alb-roșu.

Idei de impodobire a bradului
Ce culori sunt la moda in 2021[Sursa foto: PixaBay]

Nici baza bradului nu trebuie omisă, deoarece este inestetică din cauza suportului. Așadar, poți alege mai multe variante care să acopere suportul și să se integreze perfect în peisaj. Existp huse speciale pentru bradul de Crăciun, albe, care oferă ideea de zăpadă. De asemenea, poți așeza diferite figurine, precum urși polari sau oameni de zăpadă. Și câteva cutii de cadouri așezate sub brad pot acoperi foarte simplu suportul.

Pe cele mai groase ramuri, așază cele mai mari globuri, iar pe cele din partea superioară, sunt potrivite unele medii. Nu face, însă greșeala, să adaugi în partea de jos globuri foarte mari, iar sus să fie foarte mici, ci distribuie-le uniform și în armonie. Atârnă fiecare glob cu grijă, în special dacă este din sticlă. Nu lăsa nicio parte a bradului neîmpodobită.

Alb cu albastru

Pentru un decor de Crăciun scandinav, poți alege albastru ca nuanță principală. Albastrul arctic este la modă. Pentru căldură, alege o ghirlandă cu lumină albă caldă și câteva globuri albe.

cu ce culori impodobim bradul in 2021
Iata cu ce culori impodobim bradul in 2021 [Sursa foto: PixaBay]

Roz

Nici cu nuanțele de alb și roz nu vei da greș și vei face senzația cu bradul tău împodobit astfel. Este una dintre cele mai recente tendințe în decorațiunile de Crăciun. Alege flori, funde, chiar și păsări pentru a crea un decor de poveste în bradul tău. Rozul se combină de minune și cu griul.

globuri de craciun
Ce culori se aleg pentru globuri[Sursa foto: PixaBay]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mesaje de Crăciun 2020: Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Crăciun în anul 2020!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies