Cură de detoxifiere de 10 zile cu sucuri verzi. Scăpați de toxine și apelați la această cură de detoxifiere

cura de detoxifiere de 10 zile cu sucuri verzi
Cură de detoxifiere de 10 zile cu sucuri verzi. Scăpați de toxine și apelați la această cură de detoxifiere

Vine un timp când ne dorim să slăbim, fie doar pentru a arăta în formă, fie din cauza unor probleme de sănătate care apar odată cu înaintarea în vârstă.

Această cură de detoxifiere cu sucuri verzi, de 10 zile, nu numai că vă va ajuta să ajungeți la forma dorită, ci vă va ajuta foarte mult  întreg organismul. Aflați din rândurile următoare în ce constă această cură de detoxifiere.

 

Cura de detoxifiere cu sucuri verzi

Această cură de detoxifiere cu sucuri verzi reprezintă modul în care vă puteți purifica organismul prin intermediul consumului exclusiv de frunze verzi, fructe și apă.

Această cură de detoxifiere durează doar 10 zile, iar datorită faptului că sucurile verzi pe care le vei prepara și consuma, sunt sățioase și sănătoase, le vei bea cu plăcere.

cura de detoxifiere

Citeste si: DESCOPERĂ: Trucuri psihologice ca să-ți schimbi obiceiurile alimentare greșite și să adopți o dietă sănătoasă

Beneficii ale curei de detoxifiere cu sucuri verzi

În afară de acest lucru, corpul tău va întra pe un drum normal. Iar datorită acestei cure de detoxifiere cu sucuri verzi veți reuși într-adevăr să slăbiți, dar nu doar atât. Se va îmbunătăți totodată și nivelul energetic, poftele se vor reduce, mintea se va limpezi, iar digestia se va îmbunătății. Pe scurt, întreaga ta stare de sănătate și întreaga viață se va schimba.. în bine!

În plus, puteți ajunge să slăbiți cu până la 4-7 kilograme urmând această cură. Totodată vă veți bucura de o odihnă mai bună, datorită faptului că se va reduce și balonarea pe care o simțeați înainte.

beneficii ale curei de detoxifiere cu sucuri verzi

Citeste si: DESCOPERĂ: Dieta cu IAURT. Slăbește 1 kg pe zi

Cum îți dai seama că ai nevoie de cura de detoxifiere cu sucuri verzi

Creșterea în greutate se produce din cauza acumulării unui număr foarte mare de toxine. Iar din această cauză, corpul nostru oferă o bună parte din energia lui, pentru a arde caloriile, deci, nu îi mai rămâne timp să elimine toxinele. Această  cură de detoxifiere cu sucuri verzi, va elimina toxinele din organism, iar corpul își va focusa atenția asupra arderii grăsimilor.

Dacă veți reuși să scăpați de toxine, atunci organismul va putea metaboliza mult mai bine mâncarea consumată, iar în același timp nu va mai acumula deșeuri care să se transforme într-o

nouă creștere în greutate.

Există anumite simptome pe care le simțiți, care vor indica faptul că aveți în organism toxine în exces, prin urmare, veți avea nevoie de o cură de detoxifiere cu sucuri verzi. Acestea sunt: constipație, indigestie, nivel scăzut de energie, oboseală, depresie, creștere în greutate, dureri cronice, infecții, alergii, dureri de cap și probleme digestive (intestinale).

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

sucuri verzi

Citeste si: CITEȘTE: Dieta cu MORCOVI. Cum slăbești 10 kg în 7 zile

Cum trebuie să procedezi în cură de detoxifiere cu sucuri verzi

Din cauza faptului că organismului nostru îi este greu să elimine singur cantitatea excesivă de toxine, corpul începe să depoziteze celule grase. Celule care nu reușesc să se descompună cu ușurință, prin urmare, ele umflă corpul. 

Cura de detoxifiere cu sucuri verzi, care durează zece zile vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea într-un mod considerabil. Iată cum trebuie să procedezi:

Pasul 1: În fiecare zi, beți cu până la 1,8 litri de sucuri verzi. Îl puteți prepara de dimineață și să îl luați cu voi oriunde mergeți. Se recomandă ca sucul să fie păstrat la rece sau măcar până în momentul în care plecați la drum. Veți bea câte o treime din întreaga cantitate la interval de 3-4 ore sau de fiecare dată când simțiți că vi se face foame, puteți lua câte o gură din acest suc.

Pasul 2: Puteți să consumați și mici gustări de-a lungul zilei. Puteți opta la următoarele alimente: mere, țelină, morcovi, castraveți și alte legume care nu conțin amidon. În plus, alte gustări care au un nivel crescut de proteine și pe care le puteți consuma sunt: untul de arahide neîndulcit, ouăle fierte tari, nucile și semințele crude și nesărate. Toate acestea nu se consumă mai mult de o mână.

Pasul 3: Pe lângă toată cantitatea de 1,8 litri de suc verde, pe care trebuie să îl consumați pe parcursul întregii zile, mai puteți consuma și minim 8 pahare de apă, care ar veni cam 2 litri, dar și ceaiuri medicinale de detoxifiere (opțional).

ce trebuie sa fac intr-o cura de detoxifiere

Citeste si: CITEȘTE: Cum să slabești cu SEMINȚELE de IN

Recomandări pentru cura de detoxifiere cu sucuri verzi

NU se recomandă sub nicio formă să consumați zahăr rafinat, carne, lapte, brânză, băuturi alcoolice, bere, cafea, băuturi răcoritoare carbogazoase, alimente procesate, alimente prăjite, carbohidrați rafinați (pâine albă, paste, gogoși și așa mai departe).

 

Ce sucuri verzi puteți alege în cura de detoxifiere

Suc pentru susținerea sistemului imunitar  (bogat în potasiu, vitamina C și fier)

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente: 2 mere verzi, o mână de frunze de spanac, o felie de castravete, o felie de lămâie, jumătate de tulpină de țelină, ¼ avocado, ¼ ananas și un pahar de apă.

Suc verde  (bogat în potasiu, acid folic, magneziu, calciu, fier, fosfor și aminoacizi esențiali)

Ingrediente: o țelină verde, 4-5 frunze de varză creață, un măr verde, o legătură de pătrunjel verde, un lime, o lămâie, 2 centimetri de ghimbir proaspăt și un pahar de apă.

Suc pentru reducerea colesterolului  (bogat în betacoten)

Ingrediente: 4 morcovi, o mână de frunze de mentă, o linguriță de spirulină și un pahar de apă.

Suc ajutător pentru sistemul digestiv

Ingrediente: 2 mere, o mână de frunze de spanac, o jumătate de tulpină de țelină, un sfert de castravete și un pahar de apă.

Suc detox cu ananas și legume verzi  (bogat în bromelaină, fără grăsimi)

Ingrediente: 2 rondele ananas proaspăt, 50 de grame de castravete, 50 de grame de baby spanac, o tijă de țelină, o crenguță mentă verde și un pahar de apă.

detoxifiere

Citeste si: DESCOPERĂ: Dieta indiană. Cum slăbești 8 kilograme în 7 zile



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

DESCOPERĂ: Dieta cu IAURT. Slăbește 1 kg pe zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies