Cum poţi ajunge să slăbeşti 15 kg în 5 zile ţinând dieta creată de doctorul Aseem Malhotra
De cele mai multe ori, multe persoane se află în situaţia în care trebuie să slăbească un anumit număr de kilograme pentru un eveniment important, pentru a îmbrăca hainele preferate sau pentru a adopta un stil de viaţa sănătos.
Dietele fulger pot fi variante ce pot fi alese atunci când timpul este foarte scurt, pentru a ajunge la o greutate optimă. Cardiologul european Aseem Malhotra menţionează despre această dietă că asigură rezultate optime.
Meniul dietei de slăbit 15 kg în 5 zile
Micul dejun este același în fiecare zi cu menţiunea că puteţi consuma orice fruct, în afară de struguri şi banană.
Citeste si:|| NOTEAZĂ|| Dieta de slăbit 5 kg într-o săptămână. Cum să topeşti kilogramele nedorite
Citeste si: //DESCOPERĂ// dieta de slăbit 10 kg în 7 zile
Ziua 1- dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile
Prânz: o portocală, o ceaşcă de iaurt, un ou
Cină: 2 ouă fierte, 2 bucăţi de pâine prăjită, ½ castraveţi sau un castron mic de salată verde, 2 roşii
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ziua 2- dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile
Prânz: o portocală, o ceaşcă de iaurt, un ou fiert
Cina: o bucată de pâine prăjită, 125 grame de carne roşie, o ceaşcă de ceai sau cafea fără zahăr, o portocală
Citeste si:|| NOTEAZĂ|| dieta cu ouă 10 kg în 7 zile
Ziua 3- dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile
Prânz: un castravete, o portocală, un ou fiert
Cină: 125 de grame de carne roşie fiartă, o portocală, o bucată de pâine prăjită, o cană de cafea sau un ceai neîndulcit.
Ziua 4- dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile
Prânz: o bucată de pâine prăjită, o portocală, 125 grame de brânză de vaci
Cină: la fel ca în ziua 3
Ziua 5- dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile
Prânz: o bucată de pâine prăjită, 200 grame de peşte fiert, o roşie
Cină: ½ kilograme de morcovi fierţi, cartofi şi mazăre.
Persoanele care au probleme de sănătate, le este indicat consultarea unui doctor înainte de a urma dieta de slăbit 15 kilograme în 5 zile.
Beneficiile cărnii roşie
”În ultimii ani, am început să mă documentez despre carnea roşie cât de nocivă. Mă ajută în gastronomie foarte mult. Am aflat că dacă exagerăm şi consumăm de 7-8 ori pe săptămână, ni se înrăutăţeşte starea de sănătate. Dar carnea roşie are şi părţi bune dacă o consumăm regulat sau ocazional. Ea conţine foarte mult fier, ajută la tratarea anemiei, conţine proteine de foarte mare calitate. Carnea roşie nu este recomandată persoanelor cu diabet. ”Acest tip de carne poate fi gătită la cuptor, în sânge, se poate marina, se poate frige la grătar, dar repet nu prăjită deoarece devine foarte toxică. De asemenea, când gătiţi carne roşie vă recomand să folosiţi busuioc, oregano, rozmarin pentru că acestea reduc considerabil efectele substanţelor nocive.”, a precizat Chef Cristi Dobre pentru Adevărul.