DESCOPERĂ: Horoscopul BANILOR pentru săptămâna 1-7 martie

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar si cum te vei descurca cu toate.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana pe plan financiar si cum te vei descurca cu toate.

Berbec

In aceasta saptamana situatia ta financiara se va stabiliza si vei putea face fata urmatoarei perioade fara sa te simti stresata. Daca intampini probleme la locul de munca, nu are sens sa te confrunti verbal, ci mai degraba ar trebui sa dovedesti prin fapte. 

Taur

Este un moment profesional excelent pentru tine si e doar o chestie de timp pana ce da roade financiar. Saptamana aceasta te vei bucura de o oferta ce iti vaaduce prestigiu si care indica faptul ca esti foarte apreciata pentru calitatile tale profesionale.  

Citeste si: CITEȘTE: Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Gemeni

Esti plina de energie si de mult timp nu te-ai mai simtit asa. Important este sa stii cum si unde sa o canalizezi. Vei avea o saptamana foarte interesanta si te vei bucura de succes in alegerile tale.

Abilitatile tale vor fi appreciate de sefii tai si iti vei primi rasplata de ordin financiar.

Rac

Este o saptamana limpede care iti va deschide multe usi in cee ace priveste cariera. Daca esti putin atenta, vei descoperi lucruri esentiale care iti pot aduce numeroase beneficii, chiar si financiare, pe viitor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Energia ta se consuma intens in aceasta perioada si nu ti-ar strica sa accepti ajutorul celor din jur, chiar daca nu este in natura ta sa faci asta. Daca nu optezi pentru ajutor, vei fi afectata negative. Performanta ta va scadea si implicit rezultatele financiare. Doar asa vei progresa.

Fecioara

Esti in plina ascensiune profesionala si te incanta foarte mult.

Stima de sine iti creste considerabil, desi veniturile tale nu sunt direct proportionale. Ar cam trebui sa ai grija la economii, intrucat nu este o saptamana foarte usoara.

Balanta

In aceasta saptamana creativitatea ta va fi la apogeu si va insemna mult pentru cariera ta. Fii increzatoare in capabilitatile tale, pentru ca te vei descurca indiferent de ce provocare iti apare.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 7 Martie 2022. Află ce zodie va avea o întorsătură bruscă în romantism

Scorpion

Este o saptamana in care trebuie sa te odihnesti mai mult, sa dormi mai bine si sa nu mai fii atat de agitata si de nervoasa. Daca te linistesti un pic si te concentrezi, vei gasi solutii pentru problemele tale si vei reusi sa eviti cheltuieli inutile.

Sagetator

In domeniul profesional, situatia ta este absolut excelenta si totul iti merge ca pe roate.

Din pacate insa succesul tau nu se reflecta si in contul tau bancar si trebuie sa ai grija saptamana aceasta la cheltuielile tale, asta daca nu vrei sa ajungi pe minus.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Ai muncit din greu ca sa obtii o pozitie profesionala mai buna si ca sa iti atingi obiectivele. Nu ar trebui sa te descurajezi acum doar pentru ca ai intampinat cateva dificultati. Esti pe cale sa le rezolvi pe toate si spre sfarsitul saptamanii vei putea sa te relaxezi.

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 1-7 martie[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Financiar vorbind, situatia ta este stabila si vei avea parte de o saptamana extrem de productiva. Ai succes in tot cee ace intreprinzi. Mediul tau de lucru iti va oferi un contact care te poate promova. Se anunta vesti grozave pentru tine.

Pesti

Treci printr-o etapa de plina creativitate, desi poate ca ti se pare greu sa te dezvolti. Ai nevoie de mai mult timp pentru a te exprima. Este ok insa, nu iti place sa faci lucrurile rapid si, daca iti aloci timpul necesar, vei face ceva cu adevarat bun. Esti o perfectionista si asta te ajuta mult pe plan profesional. Si efortul tau va da roade financiar. E doar o chestie de timp.

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 martie

Citeste si: DESCOPERĂ: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies