Influența magneților lipiți pe frigider asupra energiei tale

 Influența magneților lipiți pe frigider asupra energiei tale
Influența magneților lipiți pe frigider asupra energiei tale

Magneții lipiți pe frigider vă pot influența energia. Noi vă spunem cât de periculoase sunt aceste micuțe obiecte, pe care cu toții le folosim ca și elemente de decor.

În ultimii ani, pasiunea pentru magneții de frigider a luat amploare. Rar mai vedem un frigider care să nu aibă cel puțin un magnet. Aveți însă grijă că aceste obiecte decorative pot fi extrem de periculoase pentru anumite persoane.

Magneții de frigider, periculoși pentru sănătate

Fiecare dintre noi a cumpărat, cel puțin o dată, un magnet de frigider, fie pentru propria casă, fie pentru a-l dărui cuiva.

Facem acest lucru mai ales atunci când mergem în altă țară și vrem să avem o amintire frumoasă din locurile pe care le-am vizitat.

Puțină lume știe însă că magneții de frigider pot fi periculoși. În primul rând, nu este bine ca aceștia să stea aproape de alimente.

Cercetătorii de la Universitatea Princeton au făcut un studiu în acest sens, iar rezultatele nu au fost deloc plăcute.

Astfel, oamenii de știință au hrănit mai mulți șoareci din două locuri diferite: cu alimente care au stat într-un frigider care nu avea magneți pe el și cu mâncare dintr-un frigider care avea o mulțime de magneți decorativi.

Cercetătorii au vrut să vadă dacă radiațiile electromagnetice ale magneților pot să influențeze în vreun fel alimentele din frigider.

Rezultatul studiului a fost că șoarecii hrăniți din frigiderul cu magneți prezentau un risc crescut de a dezvolta cancer, cu 87% mai ridicat decât rozătoarele care au mâncat alimente din frigiderul fără magneți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, trebuie să știți că atunci când atașați magneți la un dispozitiv care e conectat la curent, indiferent ce dispozitiv este, consumul de energie va crește, iar forța electromagnetică a câmpului său electric

va fi sporită.

Și riscul de a face cancer nu este singurul pericol. Pentru că magneții sunt făcuți din metale care pot crește riscul de a face infarct, persoanele care au probleme cardiace sau care au implantat un pacemaker trebuie să fie foarte atente.

Citeste si: Ai magneti de frigider? Atentie! Provoca cancer

Nu vă apropiați la mai mult de 3 centimetri de acești magneți, pentru că există riscul ca mecanismul dispozitivului pe care îl aveți implantat să fie dat peste cap.

Consecința poate fi un infarct.

Feriți-vă mai ales de magneții puternici, care sunt fabricați din neodim-fier-bor. Aceștia sunt strălucitori și au culoarea argintie.

Influența magneților lipiți pe frigider asupra energiei tale

Magneții vă pot influența energia

Specialiștii în Feng Shui ne avertizează că magneții de pe frigider pot avea o influență negativă asupra energiei noastre. Aceștia recomandă ca pe frigider să lipim doar magneți cu fructe, cu legume sau cu diferite alimente blânde cu silueta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Astfel, vom fi tentați să consumăm mâncare mai sănătoasă și ne vom încărca în permanență cu o energie pozitivă.

Magneții cu animale sau cu oameni atrag energiile negative în jurul nostru, dar le și transferă în alimentele care sunt ținute în frigider.

Astfel, în momentul în care le veți consuma, acestea vă vor influența energia și buna dispoziție. Și totul din cauza banalilor magneți decorativi.

Trebuie spus totuși că acești magneți, pe care îi cumpărăm cu drag din locurile în care mergem, nu sunt periculoși pentru toată lumea. Așadar, nu trebuie să renunțați complet la achiziționarea lor. În plus, câmpurile magnetice ale acestor elemente decorative nu au cum să pătrundă foarte ușor în interiorul unui frigider modern. Aceste electrocasnice au protecție suplimentară, spre deosebire de frigiderele vechi.

Astfel, dacă nu aveți probleme cu inima, șansele sunt extrem de mici să fiți afectat de magneții de frigider.

Citeste si: Cum sa alegi cabina foto la nunta? Sfaturi utile pentru viitorii miri

În ceea ce privește energia dumneavoastră, dacă vreți să respectați principiile Feng Shui, trebuie doar să nu mai lipiți pe frigider orice fel de magneți.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum sa alegi cabina foto la nunta? Sfaturi utile pentru viitorii miri

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies