Descoperă secretele unei apariții impecabile. 10 lucruri pe care să le eviți pentru a nu avea un look ieftin

lucruri pe care sa le eviti pentru a nu avea un look ieftin
Descoperă secretele unei apariții impecabile

Întotdeauna ne dorim ca aparițiile noastre să fie impecabile. Însă știați ce ar trebui să evitați pentru a avea un astfel de look?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 lucruri pe care cu siguranță ar trebui să le evitați pentru a nu avea un look ieftin. În plus, descoperiți și care sunt doar câteva dintre trucurile pe care ar trebui să le urmați. 

 

10. Parfum 

Pe locul 10 se află parfumul. Cu siguranță nu ne dorim să purtăm prea mult parfum, pentru că astfel nu facem nimic altceva decât să arătăm mult prea ieftine.

Bineînțeles că trebuie să luăm în calcul și faptul că există nenumărate persoane care pot avea alergie la un anumit parfum sau pur și simplu să nu suporte o atmosferă destul de intensă în jurul lor, creată de parfum, excepție existând doar în anumite culturi în care este absolut normal să porți foarte mult parfum. Cu toate acestea, ar trebui să ne gândim și la cei din jurul nostru, dar și la impresia pe care o vom lăsa în urma noastră dacă vom alege să pulverizăm o cantitate mai mare de parfum. 

Citește și: Eleganță și gust la micul dejun. Reguli de etichetă de care să ții cont

greseli de stil care iti ofera un look ieftin
Descoperă secretele unei apariții impecabile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Care este modul corect de uscare a părului. Trucul minune pentru femeile care vor un păr mătăsos, fără vârfuri despicate

9. Tatuaje pe față

Pe locul 9 se află tatuajele pe față.

La aceste tatuaje intră mai exact cele care au legătură cu buzele, sprâncenele, eyeliner-ul și așa mai departe. În zilele noastre, există nenumărate saloane la care vă puteți face aceste tatuaje, însă este cunoscut deja faptul că unele dintre ele nu fac o treabă tocmai bună, și trebuie să țineți cont de faptul că cu aceste tatuaje veți rămâne în mod permanent. Astfel, în momentul în care vă doriți să faceți o astfel de schimbare ar trebui să vă gândiți foarte bine și să apelați la profesioniști în adevăratul sens al cuvântului pentru ca aceștia să acorde
o atenție sporită atunci când vă tatuează sprâncenele, de exemplu sau linia buzelor sau creionul de eyeliner. 

tendinte vestimentare toamna 2023
Descoperă secretele unei apariții impecabile[Sursa foto: freepik]

8. Dinți 

Pe locul 8 se află dinții. În ceea ce privește acest aspect, acum are legătură mai degrabă cu momentul în care ieșim în oraș și mâncăm, simplă ca în unele momente mâncarea să se blocheze în dinți.

Indiferent de faptul că alimentele sunt albe și nu sunt atât de vizibile sau indiferent de faptul că aceste alimente au o nuanță de verde sau roșu sau și așa mai departe, tot nu reprezintă un aspect prea plăcut. Bineînțeles că nu ne putem da seama imediat, dacă cineva nu ne va atrage atenția, însă cu toate acestea ar trebui să avem în calcul acest lucru și să verificăm chiar noi, pentru a nu ne afecta întreaga imagine. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

moda toamna 2023 femei
Descoperă secretele unei apariții impecabile[Sursa foto: freepik]

7. Fațete 

Pe locul 7 se află fațetele. Cu alte cuvinte, fațetele și albirea dinților  se întâmplă din ce în ce mai des în zilele noastre, ceea ce nu este absolut nimic greșit în acest aspect. Cu toate acestea, trebuie să ne alegem cu atenție culoarea fațetelor sau a coroanelor, pentru că nu ne dorim să fie nici cea mai deschisă nuanță de alb pentru că pur și simplu

nu va arăta bine, va arăta complet ieftin și fals, dar de asemenea trebuie să luăm în calcul și faptul că acestea se vor schimba ușor în culoare, devenind puțin mai întunecate dată cu trecerea timpului. 

ce se poarta in toamna 2023
Descoperă secretele unei apariții impecabile[Sursa foto: freepik]

6. Botox 

Pe locul 6 se află botoxul. Și acest lucru este destul de comun în zilele noastre, însă dacă nu este aplicat așa cum ar trebui, nu va face nimic altceva decât să ne ieftinească aspectul. Aici este vorba în special de buzele care ajung să aibă o dimensiune mult prea mare, arătând total inestetic. Așadar, ar trebui să alegem aceste intervenții în funcție de propriile nevoi, dar și astfel încât să ni se potrivească și să pară cât mai natural cu putință, întotdeauna. 

5. Limba 

Pe locul 5 se află limba. Mai exact, limba are legătură cu momentele în care suntem în oraș degustăm o cafea sau o altă băutură care are o culoare destul de puternică, culoare care se poate transfera pe limba noastră sau poate lăsa în urma sa anumite reziduuri care ne va schimba automat culoarea acesteia. Este un aspect pe care cu siguranță nu ni-l dorim să ni se întâmple, pentru că ne va degrada cu totul și cu totul prezentarea. 

4. Păr facial 

Pe locul 4 se află părul facial. Este cunoscut deja faptul că la o anumită perioadă poate reapărea acest păr facial, însă cu toate acestea ar trebui să îl verificăm frecvent, dat fiind faptul că într-o anumită culoare poate să fie mai vizibil, iar într-o alta deloc, și cu siguranță nu ne dorim să ieșim în public în acest fel, pentru că, cu siguranță ne va degrada aspectul. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

3. Gene false 

Pe locul 3 se află genele false. Într-adevăr de asemenea este cunoscut și acest fapt că în zilele noastre genele false sunt folosite din ce în ce mai des, cu toate acestea, pot exista și nenumărate modele care să fie cât mai naturale cu putință, iar de asemenea pot exista și nenumărate alte modele care par extrem de artificiale și incomode. Se recomandă ca dacă totuși apelați la aceste gene false, să mergeți la un profesionist în primul rând, iar în al 2-lea rând să le faceți cât mai naturale, scurte și subțiri cu putință. De asemenea, pentru a vă asigura că la o perioadă de timp look-ul nu se va înrăutăți, ar trebui să mergeți la o altă programare, cu câteva zile înainte de cea pe care ați stabilit-o de fapt, pentru a vă asigura că extensiile de gene se vor păstra într-o formă acceptabilă. 

2. Machiaj 

Pe locul 2 se află machiajul. Bineînțeles că în funcție de cultură, stilul unui machiaj și tendințele pot să fie diferite de la perioadă la perioadă, însă cu toate acestea, machiajul foarte puternic și excentric nu este unul pe care doriți să îl abordați, dat fiind faptul că nu va face nimic altceva decât să vă adauge câțiva ani la vârsta pe care o aveți de fapt, iar la un moment dat tenul să fie extrem de încărcat ci se apară și diverse probleme la nivelul său. 

1. Unghii 

Pe locul unu se află unghiile. Și unghiile sunt cele care ne pot afecta imaginea și aspectul, chiar dacă nu realizăm atât de mult, în special atunci când modelul unghiilor este destul de excesiv în decorări și modele și nuanțe. Bineînțeles că acestea se fac în funcție de propriile preferințe, însă cu toate acestea, nu ar trebui nici să exagerăm prea mult și să ne facem ceva prea extravagant, dat fiind faptul că vom lăsa o impresie nu tocmai plăcută în urma noastră. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies