SFATURI: TUNSORI în V pentru părul lung. Top 4 tunsori în V

TUNSORI  în V pentru părul lung | Top 4 tunsori în V
SFATURI: TUNSORI în V pentru părul lung. Top 4 tunsori în V

Cum poți avea cea mai potrivită tunsoare în V pentru tipologia ta de păr

Tunsoarea în V este una dintre cele mai obișnuite tunsori, ce poate fi aleasă de femeile ce au părul mediu sau lung. Ca definiție, tunsoarea în V are formă literei ce îi poarta numele, fiind mai lung în spate și în laterale având tăietura oblică. În situația în care îți dorești să încerci să te tunzi în V de una singură, această tunsoare este cea mai bună alegere pe care o poți face.

Părul mediu sau lung ce se așează pe spate este mai lung decât cel din față la o persoană ce alege tunsoarea în V. Părul frontal sau lateral este mai scurt, iar tăietura se face în unghi pentru a obține această variantă. Odată ce este privit din spate, părul trebuie să aibă ca rezultat final forma literei V.

Avantajele tunsorii în V

Citeste si: 3 tunsori moderne care îți vor face părul ușor de aranjat

tunsori in v pentru parul lung
TUNSORI în V pentru părul lung [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tipuri de tunsori pentru păr creț și față rotundă

În funcție de stilurile de tunsori, acestea pot fi alese în funcție de forma feței, înălțime și textura părului. În urma experienței dobândite în statisticile stiliștilor, aceștia au precizat faptul că o tunsoare în V ar trebuie adopată de femeile înalte, dar poate fi aleasă și de femeile care au față rotundă sau în formă de “inima”.

Femeile care au părul ondulat sau creț, pot menține tunsoare în V pe o lungime a părului mai lung astfel încât să pună în evidență onduleurile acestui tip de par.

În funție de alegerea fiacărei femei în parte tunsorile în V pot fi mai “adânci” sau mai “rotunde”, din punct de vedere al structurii V-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tutorial Video – Cum să îți faci singură o tunsoare în V

Citeste si: Adelina Pestritu a revenit la tunsoarea care a consacrat-o! Cum arata acum frumoasa bruneta

1) Tunsoare în V ascuțită

O tunsoare în V ascuțită este ideală pentru femeia care are tipul de păr cu o textură mai groasă.

Această tipologie de coafură, nu este potrivită pentru femeile ce au firul de par subțire sau cu o textură mai fină. În această situație, trebuie să păstrezi cât mai mult păr pentru că vei duce lipsa și mai mare de volum.

 
 
 
 

2) Tunsoare V- în scări

Tunsoarea în V- în scări trebuie realizată în mai multe “straturi”, astfel încât să nu fie o diferență dramatică pe lungimea părului ce se așează pe spate. Straturile de păr trebuie să fie sub forme diferite, astfel încât să creeze ideea de volum. După periere sau coafare părul trebuie să rămână flexibil și ușor buclat la vârfuri.

Citeste si: Adelina Pestrițu, schimbare uimitoare de look. Cum arată vedeta cu părul blond: ”Vreți să revin la...”

Tunsoare in v pas cu pas
Tunsoare in V[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Iți dorești o schimbare de look pentru noul an? Apelează la vopseaua semipermanentă!

3) Tunsoarea în V – dreaptă

Tunsoarea în V dreapta crează o formă frumoasă părului cu structura firului de păr gros. Poate fi cea mai bună alegere dacă vârfurile părului nu necesită tăiere adâncă și prin natura firului de par, acesta este foarte sănătos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗦𝗮𝗰𝗿𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗼 𝗦𝘁𝘆𝗹𝗶𝘀𝘁 (@hairlovebycynthia)

4) Tunsoare în V – la bază

Tunsoarea în V la bază poate fi aleasă de femeile care nu dețin un păr ondulat sau creț. Această tunsoarea reprezintă o formă „teșită” a V-ului format pe lungimea părului, cât mai aproape de bază.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shantelle Cordeiro (@hairbyshantelle)



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies