Despărțire neaşteptată! Cristian Dumitrache şi Andreea de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu!

Andreea de la Puterea Dragostei şi Cristi Dumitrache
Andreea de la Puterea Dragostei şi Cristi Dumitrache, la petrecerea care a avut loc după cununia Siminei şi a lui Alex Zănoagă

S-a rupt lanțul de iubire dintre Andreea de la Puterea dragostei și Cristian Dumitrache de la Exatlon, după ce, la începutul anului, toată lumea spunea că relația lor are mari șanse de a dura la...nesfârșit

Despărțire șocantă la Puterea dragostei! Încurcate-s Căile Domnului în iubire! Dacă, în urmă cu câteva luni bune, se năștea o dragoste surprinzătoare între frumoasa Andreea, concurentă la Puterea dragostei, în primul sezon, și războinicul Cristian Dumitrache de la Exatlon, sezonul 3, ei bine, acum situația s-a schimbat radical! De la sentimente profunde și declarații siropoase, s-a ajuns la scoaterea pozelor împreună de pe adresele de socializare.

La începutul anului, toată lumea de la Puterea dragostei a ridicat din sprâncene în momentul în care i-a văzut împreună pe Andreea și pe Cristi împreună, ținându-se de mână ca doi porumbei la un eveniment privat, și anume, cununia Siminei cu Alex Zănoagă. Cei doi au ținut secretă relația lor până acum în acel moment, însă, atunci, au luat decizia de a nu se mai ascunde. Dimpotrivă, ei fost extrem de apropiați la petrecere, semn că legătura lor era una puternică și de viitor.

Cristi Dumitrache şi Andreea de la Puterea Dragostei
Cristi Dumitrache şi Andreea de la Puterea Dragostei mergeau foarte des la film[Sursa foto: Instagram]

Despărțire șocantă la Puterea dragostei! Mai mult decât atât, cât de serioasă era relația Andreei de la Puterea Dragostei cu Cristi Dumitrache de la Exatlon se putea vedea și din mesajele pe care blonda le posta pe pagina ei de socializare în dreptul pozelor în care apărea alături de el și specifica în comentariu… ”iubirea mea”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Despărțire șocantă la Puterea dragostei! Dacă atunci, Cristian era ”iubirea ei”, mai nou, surse din preajma tinerei susțin că totul s-ar fi terminat între cei doi. ”Nu i-am mai văzut împreună pe nicăieri, Andreea nu mai vorbește deloc despre el, iar ca totul să conducă spre o separare, și-a scos pozele cu războinicul de pe adresa de socializare. La fel se întâmplă și în cazul lui, nici acolo nu găsești nici urmă de...Andreea,

parcă nu ar fi existat în viața lui!”, a dezvăluit o apropiată a blondinei pentru kfetele.ro

Citeste si: Fotografia cu vedeta de la Exatlon care a făcut înconjurul internetului în prima zi de școală! Alex Nedelcu era adorabil în copilărie!

Despărțire șocantă la Puterea dragostei Andreea a fost concurentă la Puterea Dragostei, a stat însă puțin în show în vara anului trecut.

Nu și-a găsit dragostea și a revenit acasă. Ea are 20 de ani și a ajuns în show-ul de la Istanbul la două luni după ce se despărțise de fostul iubit, cu care fusese mai bine de un an.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Veste tristă pentru fanii Exatlon! Ion Surdu s-a mutat din România! "Este foarte greu..."

Despărțire șocantă la Puterea dragostei! Cristi Dumitrache de la Exatlon are o poveste de viață tristă. Fratele acestuia suferă de cinci afecțiuni grave și doar un miracol a făcut ca el să trăiască până la vârsta de 12 ani. De altfel, războinicul a povestit în emisiune că fratele lui a fost și motivul pentru care s-a înscris la show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană, a dorit  să câștige pentru a-l ajuta să se opereze, să

poată merge pe picioarele lui într-o bună zi.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies