Despărțire neașteptată în showbiz! Mădălina Ghenea ar fi fost părăsită de iubitul miliardar

Despărțire neașteptată în showbiz! Mădălina Ghenea, părăsită de iubitul miliardar
ghenea

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nu are deloc noroc în dragoste. Mădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul miliardar

 

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, Mădălina Ghenea nu pare să aibă noroc în dragoste.

După ce s-a despărțit de Matei Stratan, bărbatul căruia i-a dăruit un copil, frumoasa româncă și-a găsit liniștea în brațele unui italian celebru, Leonardo Maria Del Vecchio. Dar nici de data aceasta, actrița nu a tras lozul câștigător, căci se zvonește că nu mai sunt împreună deja. 

Mădălina Ghenea nu are deloc noroc în dragoste

Leonardo Maria Del Vecchio este unul dintre moștenitorii unui imperiu de peste 18 miliarde de dolari, iar ruptura dintre el și româncă s-ar fi produs după ce socrul multimiliardar ar fi intervenit între ei și ar fi reușit să o despartă pe actriță de fiul său. 

Citeste si: Anunț tragic al lui Gabriel Cotabiță! Mama artistului a încetat din viață: ”Nu te voi uita niciodată!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Primele imagini cu Mădălina Ghenea și iubitul ei! S-au afișat la concertul ținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl! Foto EXCLUSIV

 

Mădălina și Leonardo, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, au început să formeze un cuplu din toamna anului trecut, dar nu a durat mult și ar fi pus punct poveștii de iubire.

Despărțire neașteptată în showbiz! Mădălina Ghenea, părăsită de iubitul miliardar
madalina

Citeste si: Incredibil cum a fost surprinsă Christina Ich târziu în noapte. Avea papuci de casă și..

Citeste si: Cristina Ich și Alex Pițurcă se pregătesc de nuntă și de botez

 

Surse din apropierea celor doi susțin că socrul vedetei, fondatorul firmei Luxottica, nu a îndrăgit-o deloc pe Mădălina și l-ar fi sfătuit în repetate rânduri pe fiul său să pună punct relației.

Se pare că i-a ieșit, căci bărbatul i-a îndeplinit dorința tatălui și ar fi rupt legătura cu românca.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies