Veste uriașă pentru Mădălina Ghenea! Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei miliardar?

Veste uriașă pentru Mădălina Ghenea! Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei miliardar?
Veste uriașă pentru Mădălina Ghenea! Ce se întâmplă cu vedeta și iubitul ei miliardar?

Mădălina Ghenea trece printr-una dintre cele mai bune perioade ale vieții ei, atât în plan personal – relația de de amor cu iubiotul miliardar fiind una foarte serioasă -, cât și în plan profesional, fotomodelul fiind una dintre vedetele celui mai recent film românesc din cinematografe.

Dar, ceea ce, probabil, o face cu adevărat fericită este că relația pe care o are cu Leonardo Maria Del Vecchio, moștenitorul unei averi de miliarde, a fost, în sfârșit acceptată de toată lumea.

Citeste si: Așa răsfăț mai rar! Mădălina Ghenea, tratată ca o supervedetă în Kazahstan! Doar pentru hotel s-a plătit o sumă amețitoare

Citeste si: În sfârșit, a recunoscut! Cu cine se iubește Mădălina Ghenea EXCLUSIV

Citeste si: Primele imagini cu Mădălina Ghenea și iubitul ei! S-au afișat la concertul ținut de Jennifer Lopez și Shakira de la Super Bowl! Foto EXCLUSIV

Mai exact, susțin sursele noastre, Mădălina Ghenea nu a fost primită în familia tânărului Leonardo Maria Del Vecchio chiar cu brațele deschise, frumoasa româncă fiind ”victima” unor prejudecăți legate de trecutul ei amoros. Cu toate acestea, deși părinții lui Leonardo Maria Del Vecchio nu păreau încântați de ea, lucrurile s-au schimbat, cel puțin în ultima vreme, radical, mai ales când și-au dat seama că ea chiar îl

iubește pe mai tânărul bărbat și că acesta, la rândul lui, este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy și nu este deloc deranjat de faptul că ea ar avea un copil dintr-o relație anterioară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, mai susțin sursele WOWbiz.ro,

Mădălina Ghenea a reușit să își impresioneze ”socrii” și cu felul în care se comportă când vine vorba de Leonardo Maria Del Vecchio, acesta fiind, pare-se, cu adevărat răsfățat în cuplu, iar românca nu se teme să își cheltuiască proprii bani pentru a-i face surprize care mai de care mai romantice.

 

Mădălina Ghenea se iubește cu miliardarul italian de luni bune

Mădălina Ghenea a decis să rupă tăcerea cu privire la relația pe care o are la câteva luni după ce WOWbiz.ro a dezvăluit că ei se iubesc. Mai mult, cum relația lor era la început, Mădălina Ghenea nu s-a grăbit să posteze pe conturile ei de socializare fotografii cu iubitul ei, Leonardo Maria Del Vecchio, moștenitorul unei averi mai mult decât uriașe. Cu toate acestea, de curând, bruneta a dezvăluit că acesta o răsfață.

Și nu oricum, ci cu mic dejun la pat, postând chiar și o imagine cu preparatul demn de un chef pe care i l-a adus Leonardo Maria Del Vecchio, o omletă cu roșii cherry și un espresso făcut în stil italian. Iar precizarea făcută lângă fotografia cu pricina nu lasă loc de îndoială cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte, probabil albă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio s-au cunoscut, susțin sursele noastre, prin amicii comuni pe care cei doi le au în lumea modei, doar că, la acea vreme, frumoasa româncă se iubea cu un milionar elvețian. Doar că, în vara lui 2019, Mădălina Ghenea și dealerul de artă elvețian care îi dăruise chiar și un inel de logodnă s-au despărțit, iar Leonardo Maria Del Vecchio a simțit nevoia să se apropie de focoasa brunetă pentru a o consola.

Iar de la consolare, la iubire a mai fost doar un pas, Mădălina Ghenea descoperind în multimiliardarul italian un suflet pe placul ei, motiv pentru care, acum, par să fie foarte îndrăgostiți și să își petreacă timpul prin locații care mai de care mai exclusiviste.

Interesant este însă că că cei doi nu sunt deloc deranjați de diferența de vârstă dintre ei, Mădălina Ghenea fiind cu șapte ani mai vârstnică decât bărbatul cu care are, acum, o relație. Doar că, spun sursele noastre că diferența de șapte ani nu contează prea mult, având în vedere că Leonardo Maria Del Vecchio are un istoric amoros interesant, fiind, pare-se, mare amator de fotomodele cunoscute în întreaga lume, fiind, însă, acum, cumințit de Mădălina Ghenea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies