În sfârșit, a recunoscut! Cu cine se iubește Mădălina Ghenea EXCLUSIV

În sfârșit, a recunoscut! Cu cine se iubește Mădălina Ghenea EXCLUSIV
În sfârșit, a recunoscut! Cu cine se iubește Mădălina Ghenea EXCLUSIV

Mădălina Ghenea este, cu siguranță, una dintre cele mai senzuale românce din lume și, normal, una dintre cele mai curtate femei din lumea showbiz-ului internațional, frumoasa brunetă fiind un adevărat magnet pentru milionarii lumii.

Cu toate acestea, de la despărțirea de Vito Schnabel, milionarul elvețian cu care se iubea vara trecută, Mădălina Ghenea nu s-a mai afișat în compania niciunui bărbat.

Citeste si: Așa răsfăț mai rar! Mădălina Ghenea tratată ca o supervedetă în Kazahstan! Doar pentru hotel s-a plătit o sumă amețitoare

Citeste si:  Românca i-a purtat noroc? ”Socrul” frumoasei Mădălina Ghenea a devenit cel mai bogat om din Italia

Citeste si: Bombă în lumea showbiz-ului! Mădălina Ghenea i-a dat papucii milionarului

Dar, chiar dacă nu s-a afișat cu vreun milionar, în toamna anului trecut, WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, că Mădălina Ghenea se iubește cu unul dintre moștenitorii celui mai bogat italian, ”socrul” focoasei oltence având o avere estimată la 25 de milioarde de dolari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De ceva vreme însă, Mădălina Ghenea a decis să rupă tăcerea cu privire la relația pe care o are. Și, chiar dacă, încă, nu a postat pe conturile ei de socializare fotografii cu iubitul ei, Leonardo Maria Del Vecchio, moștenitorul unei averi mai mult decât uriașe, bruneta a dezvăluit că acesta o răsfață. Și nu oricum, ci cu mic dejun la pat, postând chiar și o imagine cu preparatul demn de un chef pe care i l-a adus Leonardo Maria Del Vecchio, o omletă cu roșii cherry și un expresso făcut în stil italșian.

Iar precizarea făcută lângă fotografia cu pricina nu lasă loc de îndoială cu privire la ceea ce s-ar fi întâmplat cu o noapte înainte, probabil albă. ”Foarte târziul mic dejun în pat... (emoticon care sugerează că e bolnăvioară și numele milioardarului, n. red.)”, a scris Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea și Leonardo Maria Del Vecchio s-au cunoscut, susțin sursele noastre, prin amicii comuni pe care cei doi le au în lumea modei, doar că, la acea vreme, frumoasa româncă se iubea cu un milionar elvețian.

Doar că, în vara lui 2019, Mădălina Ghenea și dealerul de artă elvețian care îi dăruise chiar și un inel de logodnă s-au despărțit, iar Leonardo Maria Del Vecchio a simțit nevoia să se apropie de focoasa brunetă pentru a o consola. Iar de la consolare, la iubire a mai fost doar un pas, Mădălina Ghenea descoperind în multimiliardarul italian un suflet pe placul ei, motiv pentru care, acum, chiar dacă nu se afișează încă împreună, par să fie foarte îndrăgostiți și să își petreacă timpul în Italia, în locații care mai de care mai exclusiviste.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Interesant este însă că că cei doi nu sunt deloc deranjați de diferența de vârstă dintre ei, Mădălina Ghenea fiind cu șapte ani mai vârstnică decât bărbatul cu care are, acum, o relație.

Doar că, spun sursele noastre că diferența de șapte ani nu contează prea mult, având în vedere că Leonardo Maria Del Vecchio are un istoric amoros interesant, fiind, pare-se, mare amator de fotomodele cunoscute în întreaga lume.

 

Mădălina Ghenea i-a spus ”Pa” milionarului elvețian

Motivul despărțirii dintre frumoasa Mădălina Ghenea și milionarul elvețian, susțin sursele noastre, este ”nepotrivirea de caracter”, iar cea care a pus capăt relației este fotomodelul.

În fapt, ne-au mai dezvăluit sursele citate, Mădălina Ghenea este, în această perioadă, afectată de despărțire, chiar dacă ea a fost cea care a pus capăt relației și speră să treacă cât mai repede peste dezamăgirea pe care a avut-o, cu atât mai mult cu cât cei doi se logodiseră. În altă ordine de idei, chiar dacă cei doi nu au comunicat, încă, nimic oficial pe tema despărțirii, sursele noastre susțin că între ei intervenise o răceală, Mădălina Ghenea fiind extrem de deranjată  de faptul că Vito Schnabel nu îi mai acorda suficientă atenție, așa cum își dorea ea, lucru care, probabil Leonardo Maria Del Vecchio îl face așa cum își dorește ea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies