Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună
Despărțire-șoc la Puterea Dragostei! Adelin și Ștefania nu mai sunt împreună

Despărțire-șoc la Puterea Dragostei. Adelin și Ștefania nu ar mai forma un cuplu.

Fanii au ajuns la concluzia că unul dintre cele mai iubite cupluri care s-au format în casa Puterea Dragostei, Adelin și Ștefania, s-ar fi despărțit.

Adelin și Ștefania de la Puterea Dragostei nu mai sunt împreună?

Este nebunie pe grupul de Facebook Puterea Dragostei. Adelin și Ștefania nu ar mai fi împreună. Mai mulți internauți au ajuns la concluzia că cei doi tineri s-ar fi despărțit.

Pe contul de Instagram al lui Adelin, ultima poză în care apare alături de iubita lui a fost postată la mijlocul lunii februarie. În schimb, pe contul de Instagram al Ștefaniei nu mai apare nicio poză cu Adelin.

Citeste si: Are 46 de ani, patru copii și nepoți şi este cea mai sexy bunicuţă din lume! Gina Stewart a pozat goală şi a pus toţi bărbaţii pe jar

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare

Citeste si: Avea o gâlmă în zona intimă! A mers la doctor pentru control. Ce avea acolo i-a şocat până şi pe medici

Adelin de la Puterea Dragostei, la Exatlon

Adelin și Ștefania s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo s-au îndrăgostit, iar relația lor a continuat și după ce au părăsit competiția prin descalificare.

Adelin și Ștefania au încălcat regulamentul emisiunii și s-au văzut în afara filmărilor, astfel ei fiind descalificați. Povestea lor de iubire continuă însă și în afara emisiunii.

Deși au fost de nedespărțit de când au părăsit Puterea Dragostei, Adelin se gândea să plece departe de Ștefania. El își dorește să fie concurent la Exatlon.

”Am jucat 6 ani fotbal, am făcut ciclism, schi, iar în ultimii ani mult fitness.

Sunt pregătit de Exatlon și tare mult aș vrea să ajung să-mi încerc puterile în această competiție”, declara Adelin, recent, pentru wowbiz.ro.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Reţetă de Paşti: Friptură de miel cu portocale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies