Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi. 3 subiecte interesante pentru a sparge gheața

Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.
Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.

Iată despre ce poți să vorbești cu un băiat pe care îl placi și care sunt subiectele cu care poți sparge gheața.

Bărbații și femeile cu siguranță gândesc și comunică diferit, iar acest lucru a fost simțit și trăit măcar o singură dată în viață de către doi posibili parteneri. În funcție de personalitatea oricărei persoane, cineva s-ar putea arăta mult mai deschis încă de la prima întâlnire, pe când alte persoane au nevoie de mai mult timp pentru a se deschide în fața cuiva.

Subiecte de discuție care te ajută să spargi gheața

Citește și: Idei de activități pentru cupluri

Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.
Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să nu te gândești prea mult într-o relație. Top 10 moduri eficiente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Indiferent că vă aflați la prima întâlnire într-o relație,  modul în care comunicați unul cu celălalt poate să aducă numeroase beneficii, atât vouă, cât și celor din jur.

Cu siguranță metoda de a discuta cu o persoană nouă este diferită ca atunci când vorbiți cu un prieten apropiat, cu partenerul vostru deja existent, cu un coleg de la serviciu sau cu un membru al familiei. Când vine vorba despre un băiat de care îți place și îți dorești să spargi gheața, cea mai dificilă parte a comunicării cu un străin este să găsești un context social potrivit pentru a pune în discuție anumite lucruri.
În momentul în care îți dorești să deschizi o discuție cu un băiat pe care îl placi și cu care ți-ai dori să ai o relație, nu începe prin a-l întreba aspecte din viața personală, deoarece s-ar putea ca tocmai aceste aspecte să îl sperie. Încercați să deschideți discuția cu subiecte banale, de exemplu cum a fost ziua respectivă pentru voi, iar dacă vă gândiți să puneți întrebări personale, gândiți-vă la cele care să-i permită să vorbească în așa fel încât să ajungeți la puncte comune.
Un alt subiect despre care să vorbești cu o persoană la prima întâlnire este să găsiți lucruri în comun, sportul preferat, filme sau cărți și să comentați pur și simplu o parte preferată din cele menționate mai sus. Alte metode prin care poți să spargi gheață într-o discuție este să încerci o glumă despre felul în care te simți tu în situația respectivă, fără să îl pui pe cel de lângă tine într-o lumină nefavorabilă.

Despre ce să vorbești cu un băiat pe care îl placi ca să te placă și el

Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.
Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.[Sursa foto: freepik]

Este foarte important și ce anume vorbiți cu un băiat la prima întâlnire, în așa fel încât să devină și el atras de voi. Răspundeți la întrebările principale și nu vorbiți despre voi mai mult decât este cazul, pentru a nu crede că toată lumea se învârte în jurul vostru.

Oferiți-i spațiul și timpul necesar ca să se deschidă în fața voastră, inclusiv cu cele mai mărunte lucruri, fiți interesată de pasiunile pe care le are el și spuneți-i să vă povestească mai multe despre un lucru preferat, cum ar fi sportul sau mașinile, chiar dacă nu cunoașteți foarte multe aspecte din acel domeniu. Este important și să vă dați și voi cu părerea despre subiectul pe care el îl deschide și să îi spuneți cum priviți voi aceste pasiuni și care au fost legăturile voastre cu ele în trecut, dacă au existat sau nu printer preferințele voastre.
Oferiți-vă disponibilitatea de a învăța mai multe despre ceea ce lor le place, ca pe viitor cel care va deveni partenerul vostru să fie deschis, de asemenea, în a face cu voi lucrurile care vă plac. Comportați-vă natural, iar totul va veni de la sine. Eliminați orice formă de distragere și nu vorbiți niciodată cu o persoană atunci când mintea voastră este prinsă în alte locuri.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce subiecte de discuție le plac baieților

Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.
Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi.[Sursa foto: freepik]

Oricât de mult ți-ar plăcea ție să discuți despre tine sau despre l ucrurile care te pun în valoare, trebuie să știi că într-o eventuală relație, atenția trebuie distribuită în mod egal ambilor parteneri. Astfel că poți vorbi cu el despre ce anume te-a atras, chiar și pentru o prietenie, vorbește deschis despre pasiunile tale și află care sunt hobby-urile lui,  oferă-i libertatea de a vorbi despre orice îți face plăcere, iar alte discuții pe care le puteți avea cu el sunt și cele despre familia ta sau despre familia lui, încât să se simtă confortabil și să vadă că îți dorești să cunoști mai multe lucruri despre el. Vorbiți despre alte locuri în care ar putea avea loc următoarele întâlniri și puteți alege de fiecare dată fiecare câte unul, pentru a fi confortabil fiecare cu locația preferată. Evitați subiectele delicate de la prima întâlnire și mai degrabă vă axați spre povești amuzante din trecutul vostru sau chiar din copilărie și cu siguranță veți râde copios de trecutul vostru. Fiți deschiși de fiecare dată și comportați-vă natural. Nu încercați să mergeți la o întâlnire cu lecțiile deja învățate, deoarece traiectoria discuției s-ar putea schimba atunci când vă așteptați mai puțin. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum să îl uiți după o despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies