Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase destinații pentru concediul de vară în 2023.

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar odată cu aceasta vine momentul în care în sfârșit putem să ne luăm un bine meritat concediu. Așadar, pe lângă zilele petrecute la țară alături de familie, la piscină sau ștrand, vara este momentul oportun pentru o vacanță în cadrul căreia să vizitezi locuri noi, să te bucuri de soare, de plajă, de natură și de tot ceea ce ne rezervă aceasta.

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele mai bune destinații pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți planifici vacanța de vară.

Destinații de vis din România pentru concediul de vară

Citește și: Topul celor mai fascinante și diverse destinații de vacanță de primăvară din Europa, care îți vor oferi o experiență de neuitat

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023[Sursa foto: freepik]

Viscri, județul Brașov

Satul Viscri este situat în județul Brașov și constituie definiția satului românesc medieval. Acolo arhitectura, îmbrăcămintea și tradițiile pare că sunt aceleași de sute de ani. Localnicii sunt de-a dreptul primitori și cu siguranță nu vei pleacă din casa lor cu mâna goală. Încearcă o experiență cu totul aparte și gustă neapărat dulceața de Viscri, care este comercializată tocmai în Paris.

Cu siguranță că satul Viscri este în topul destinațiilor din România pe care trebuie să le vizitezi vara aceasta, mai ales că însuși prințul Charles are o proprietate în acest sat.

Delta Dunării

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023[Sursa foto: pexels]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Delta Dunării este o locație cu totul aparte din România unde trebuie neapărat să îți petreci câteva zile din concediul de vară. Fie că ai vizitat sau nu Delta, există o mulțime locuri din habitatul natural al pelicanilor care așteaptă să fie descoperite. Mai mult decât atât, această zonă cuprinde o mulțime de resorturi care au o gamă largă de oferte pentru turiști. Așadar, fie că ești pasionat de pescuit sau nu, cu siguranță vei avea multe activități pe care să le desfășori alături de familie sau de partenerul de viață.

Plajele sălbatice sunt locul ideal unde poți să te bucuri de frumusețea naturii în timp ce obții un bronz natural, iar după o plimbare cu barca pe canalele Dunării, cu siguranță că te vei întoarce cu imagini desprinse parcă dintr-un film.

Munții Retezat

Masivul Retezat este considerat bijuteria Munților Carpați și cuprinde o varietate impresionantă de plante și animale sălbatice.

Mai mult decât atât, pădurile virgine și lacurile glaciare formează panorame care îți taie respirația. Locul perfect unde să te relaxezi în vacanța de vară, atunci când soarele încinge pământul, este în inima munților. Bucură-te de traseele montane și descoperă vârfurile înalte a căror altitudine depășește 2000 de metri.

Mangalia

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023[Sursa foto: PixaBay]

Pentru că în vacanța de vară nu poate să lipsească și o fugă până la mare, Mangalia este un oraș-port care te întâmpină cu o plajă discretă, cu nisip fin și o faleză de-a dreptul irezistibilă.

Mai mult decât atât, localnicii sunt foarte ospitaliere și te poți bucura de preparatele culinare de la malul mării. Pe lângă zilele de plajă, poți să vizitezi portul turistic, farul genovez, lăcașul de cult Geamina Esmahan Sultan, Muzeele de Arheologie și cel al Marinei, Rezervația Hagieni și Herghelia din Mangalia.

Unde să mergi la mare în afara țării în 2023

Malta

Citește și: Destinatii de vacanta uimitoare de care putina lume a auzit! Uite unde trebuie sa mergi neaparat

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O vacanță în Malta îți oferă o mulțime de posibilități pentru a-ți petrece timp de calitate la malul Mării Mediterană. Este o destinație cu mult soare, plaje superbe, atracții istorice, dar și viață de noapte. Pe lângă plajă, poți să vizitezi frumusețile insulei și să te bucuri de experiențe inedite cum ar fi o croazieră pe Marea Mediterană sau snorkelling.

Insula Capri

Insula Capri este unul dintre cele mai spectaculoase locuri pe care le poți vizita vara aceasta. Situată la intrarea în Golful Napoli, mica insulă muntoasă are peisaje incredibile și priveliști de la înălțime care îți taie răsuflarea. Mai mult decât atât, mare este de un albastru ireal, iar plajele se află înconjurate de munți, totul într-un peisaj de poveste.

Tenerife

Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023
Destinații de vis pentru concediul de vară în 2023[Sursa foto: freepik]

Cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, Tenerife este una dintre puținele destinații europene unde se poate face plajă tot anul. Astfel, pentru vacanța de vară a anului 2023, rămâne în topul destinațiilor europene. Pe lângă varietatea de plaje exotice, insula îți oferă peisaje care îți taie răsuflarea. Rocile vulcanice care se găsesc pe insulă formează un spectacol de culoare, iar vulcanul Pico del Teide, care este activ și în ziua de astăzi,  poate fi admirat până la 200 de m de vârf cu telecabina.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

5 locuri de vizitat lângă București în 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies