Destinații romantice în Europa. 5 orașe de vis pentru cupluri îndragostite

orase din europa pentru indragostiti
Orașe din Europa pentru îndrăgostiți

O vacanță este ideală atunci când vrei să te relazexi, dar și pentru atunci când îți dorești să petreci clipe magice, alături de persoana iubită. Din fericire, Europa oferă o mulțime de orașe perfecte pentru un city break romantic.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt destinațiile potrivite pentru o vacanță în doi, care să fie cu siguranță memorabilă!

Ce orașe din Europa sunt perfecte pentru îndrăgostiți

În funcție de preferințe și de ceea ce îți dorești să vizitezi, țări ca Italia, Franța sau Spania au orașe ce merită să fie vizitate, în special atunci când îți dorești să evadezi într-un loc de neuitat.

Roma

orase din europa pentru cupluri
Orașe din Europa pentru cupluri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să te distrezi maxim vara asta

Capitala Italiei fură inima oricui ajunge măcar o dată acolo. În special dacă îți dorești o locație cu o mulțime de atracții turistice și istorice, Roma este destinația perfectă. Acest oraș poate fi vizitat chiar și în câteva zile, pentru a simți atmosfera clasic italiană.

De asemenea, restaurantele din locații precum Trastevere, Piazza Navona sau Piazza del Papolo, îți vor oferi mâncare excepțională, dar și o ambianță romantică.

Veneția

orase romantice europa
Orașe romantice în Europa[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Veneția rămâne în continuare alegerea perfectă pentru o escapadă romantică, datorită farmecului inedit pe care îl are.

Este imposibil de ratat o plimbare cu gondola pe celebrele canale ale acestui oraș. Mai mult, Piața San Marco este locul ideal pentru a bea o cafea, a îți face poze memorabile și a admira toată frumusețea acestui oraș.

Paris

destinatii pentru indragostiti
Destinații pentru îndrăgostiți[Sursa foto: freepik]

Este bine cunoscut faptul că Paris este numit orașul dragostei, unde multe cupluri aleg să își unească destinele sau chiar să își petreacă luna de miere.

Nu degeaba această destinație este asociată cu dragostea, deoarece străzile și atracțiile turistice oferă un farmec aparte. O idee foarte bună de a îți petrece timpul este un picnic chiar în fața Turnului Eiffel. De asemenea, catredala Notre-Dame, muzeul Luvru, bulevardul Champs Elysees, reprezintă obiective turistice pe care nu ai cum să le ratezi.

Sevillia

destinatii romantice europa
Destinații romantice în Europa[Sursa foto: freepik]

Orașul Sevilia, aflat în sudul Spaniei este o destinație de vis, pentru oricine își dorește să se relaxeze și să se bucure de frumusețea acestei țări.

Aici vezi găsi cea mai mare catedrală gotică, care este cu adevărat o opera de artă. Orașul andaluz este plin de străduțe întortocheate, cu multe plante, restaurante cochete și mici magazine, pe care este minunat să te plimbi cu partenerul de viață. Un astfel de loc este Barrio de Santa Cruz. Paradisul din Sevilla este denumit Real Alcazar, care a fost palatul Regal al orașului. Aici vei descoperi un loc exotic, plin de istorie, care te va inspira.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lisabona

city break romantic
City break romantic[Sursa foto: freepik]

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia. Topul plajelor italiene care te vor încânta cu frumusețea lor naturală și atmosfera relaxantă

Capitala Portugaliei este o destinație ideală pentru iubitorii artei, ai istoriei, dar și al mării. Cu deschidere la mare, aici te poți bucura și de zile însorite la plajă, în cazul în care decizi să vizitezi Lisabona pe timp de vară. Cartierul Alfama este o zonă autentică, ce se află pe un deal, unde te vei bucura de restaurante cu specific zonei, dar și de străduțele desprinse din poveste. În apropierea acestui cartier se află cel mai cunoscut obiectiv turistic al orașului, Castelul Sao Jeorge.

Sfaturi pentru un sejur plin de iubire

Este foarte important ca înainte de plecare, să stabilești alături de persoana iubită ce anume vă doriți amândoi de la această vacanță, pentru a nu crea discuții mai apoi. De asemenea, alegeți obiective turistice de care sunteți interesați amândoi și nu fiți speriați de experiențe noi. Indiferent cât de scurtă este plecarea, fiți siguri că alegeți un restaurant cu mâncare foarte bună, unde să vă bucurați de o cină romantică. În cazul în care alegeți destinații precum Paris, Londra sau Verona, acolo unde există poduri pline cu lacăte ale iubirii, nu uitați să lăsați și voi un astfel de simbol al dragostei.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce să vizitezi vara în Europa. Destinatii de neuitat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies