Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist! EXCLUSIV!

Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist! EXCLUSIV!
Detalii neştiute din viaţa lui Jador! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist! EXCLUSIV!

Jador, detalii neştiute din viaţa lui! Declaraţia care te va face să-l iubeşti şi mai mult pe artist!

Jador nu este doar un concurent de la Puterea Dragostei ci şi un artist foarte cunoscut şi iubit pentru care familia, muzica şi fanii sunt pe primul loc. La doar 25 de ani, tânărul se poate lăuda cu o carieră de invidiat, sute de mii de admiratori, concerte pe bandă rulantă, atât în ţară cât şi în străinătate, şi contracte de imagine la care alţii doar visează.

Ei bine, şi dacă pe mulţi tineri i-ar copleşi poate un astfel de statut, care vine cu multe privilegii atât de natură financiară cât şi socială, protagonistul nostru nu face parte din această categorie. El nu a uitat de unde a plecat, nu s-a îndepărtat de credinţa care i-a fost insuflată de familie şi are o sensibilitate aparte faţă de copiii sărmani. Solistul nu ocoleşte oamenii fără adăpost, cum poate mulţi o fac.

Dimpotrivă! Jador vorbeşte cu ei dacă este abordat, le ascultă poveştile şi mereu îi ajută cu bani sau cu haine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, ultimul mesaj pentru Ella! Şi-a deschis sufletul şi a spus exact ceea ce simte! Artistul îşi cere iertare public! "Îmi cer scuze" EXCLUSIV!

Detalii neştiute din viaţa lui Jador! "Voi nu ştiţi de câte ori a ajutat oameni sărmani" 

" Jador este într-adevăr un bărbat vulcanic care spune mereu ceea ce gândeşte, iar sinceritatea din păcate nu este apreciată la adevărata ei valoare în ziua de astăzi. Apropiaţii lui ştiu însă că el are un suflet extraordinar. Niciodată nu întoarce spatele dacă poate să ajute şi are o sensibilitate aparte pentru copiii fără posibilităţi materiale.

Jador provine dintr-o familie modestă, dar solidă, cu principii admirabile şi a fost învăţat să-i respecte pe cei din jurul lui indiferent de situaţia lor materială. Voi nu ştiţi de câte ori a ajutat oameni sărmani şi de câte ori a contribuit cu bani sau alte lucruri de ordin material la campanii umanitare. Este extrem de milos, dar nu vorbeşte despre astfel de lucruri, le face pentru sufletul şi conştiinţa lui, iar pentru asta merită tot respectul", a declarat un apropiat al solistului.

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Veste ȘOC despre Simina și Zănoagă: ''S-au despărțit deja! Au rămas prieteni''

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies