DEZVĂLUIRE ȘOC la Puterea dragostei! Mary a primit inelul de la Robert! ” Am avut atâtea emoții, tremuram…A fost cel mai frumos moment din viața mea”

DEZVĂLUIRE ȘOC la Puterea dragostei! Mary a primit inelul de la Robert! ” Am avut atâtea emoții, tremuram…A fost cel mai frumos moment din viața mea”
DEZVĂLUIRE ȘOC la Puterea dragostei! Mary a primit inelul de la Robert! ” Am avut atâtea emoții, tremuram…A fost cel mai frumos moment din viața mea”

Mary de la Puterea dragostei poartă pe deget un inel spectaculos, primit de la Robert!

Mary și Robert de la Puterea dragostei sunt de câteva zile în țară și îți continuă aici povestea de iubire începută în show-ul amoros de la Istanbul!

Mary s-a aflat la Puterea dragostei încă din primul sezon, și acolo, în Turcia, a încercat să formeze cuplu cu câțiva băieți, însă de fiecare dată a eșuat. Până când în casă a intrat Robert, bărbatul care i-a atras atenția imediat, în ciuda faptului că Raju încerca pe atunci să o cucerească.

Repede, între cei doi a fost sesizată o apropiere. Apoi, după ce au declarat că formează un cuplu, camerele au avut ce filma și au surprins săruturi și scene tandre între cei doi. 

Ce a spus Mary la Puterea dragostei despre Robert

La scurt timp, Mary, Marinela pe numele ei real, și-a făcut curajul și într-un live pentru fanii emisiunii a și mărturisit ce simte pentru Robert. 

”Eu sunt pregătită de data aceasta pentru relația mea. Până acum am lăsat-o baltă de fiecare dată când am simțit pericol și asta pentru că mi-a fost frică să nu pierd. Când simt că relația mea este în pericol, atunci simt nevoia să renunț. Acum sentimentele (n.r. în relația cu Robert) sunt mai puternice, mi-e frică, însă încerc să lupt cu chestia asta și să nu renunț. Suntem săgetători amândoi, foarte geloși și orgolioși amândoi”, a spus Mary despre relația ei cu Robert, care se desfășura atunci în casa de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Livian și-a ieșit din minți! Scandal uriaș la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea!”

Citeste si: SCANDAL MONSTRU la Puterea Dragostei. Roxana, prinsă la mijloc! ”M-a amenințat cu bătaia”

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert! ”M -a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui”  

Acum, la venirea în țară, Mary a reunoscut că s-a îndrăgostit atât de tare de Robert, încât ar fi fost în stare să încalce regulamentul de fiecare data pentru a fi cu el și este sigură că și el ar fi făcut același lucru pentru ea.

”Prima lună de iubire am sărbătorit-o în Turcia. Robert mi-a dat și inelul! Să nu vă grăbiți însă să trageți concluzii pripite, nu a fost o cerere în căsătorie, ci mai degrabă o consfințire a relației. Pur și simplu, atunci, m-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui. Oficial! A fost foarte curajos și mi-a plăcut acest lucru.”, a povestit Mary la WOWbiz.ro!

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mai mult, tânăra a dezvăluit și la cine a apelat Robert pentru a achiziționa bijuteria. ”Foarte frumos inelul! L-a ajutat mama lui să mi-l cumpere, pentru că ea seaman cu mine la tot, la înălțime, la fizic, la zâmbet tot! Alegerea a fost una perfecta și nici nu avea cum altfel, fiindcă ”soacra” mea are gusturi extrem de bune. Este femeia perfecta, o respect mult, o ador și o consider ca o adevărată mama! De altfel, așa îi și zic”, a spus fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert! ”A fost cel mai frumos moment din viața mea”

Mary de la Puterea dragostei a primit inelul de la Robert într-un cadru incredibil de romantic. ” Robert a avut câteva zile libere și s-a dus în România. Atunci, am realizat cât de greu îmi este fără el! La întoarcerea la Istanbul, m-a invitat să ieșim undeva. M-a dus pe niște scări, pe malul Bosforului! Era o atmosferă feerică, spectaculoasă! M-a pus să urc pe ultima treaptă, iar el a stat cu două mai jos, apoi, mi-a spus să închid ochii! Aveam impresia că o să îmi facă o glumă, însă, am realizat imediat că este ceva serios. Mă așteptam, inițial, sa îmi dăruiască o brățară sau un lănțișor, dar nu…el a deschis cutia și mi-a zis așa…”vrei să fii iubita mea”! M-am blocat, dar am fost foarte fericită. Am avut atâtea emoții, tremuram…A fost cel mai frumos moment din viața mea”, a conchis Mary pentru WOWbiz.ro!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Imagini SENZAŢIONALE cu Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei! Uite cum au fost surprinşi! Doamne, cât se iubesc! "Se căsătoresc"!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies