Dezvaluiri fara perdea. Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii: "Nu mai era loc de rusine"

Dezvaluiri fara perdea. Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii:
Dezvaluiri fara perdea. Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii: "Nu mai era loc de rusine"

Claudia Pavel a vorbit despre experienta Exatlon si a raspuns la cele mai incomode intrebari. Mai mult, artsita a dezvaluit cum era igiena fetelor din Republica Dominica, in timpul concursului.

"Din pacate, concursul este mai pe bune decat se vede la televizor. Conditiile de acolo sunt foarte grele. Noi am vazut cu adevarat la ce ne inhamam abia cand am ajuns acolo. Era greu cu mancarea, cu dormitul, dar astea fac parte din frumusetea concursului. Am avut o echipa minunata si aveam un vibe foarte bun, pentru ca glumeam tot timpul. Imi pare rau ca la televizor nu s-au dat atatea momente, dar trebuia sa fie emisia si mai lunga daca se arata tot.

Da, a fost greu pentru noi ca femei. Deja nu mai aveam secrete unii fata de altii. Pastrai intimitatea atat cat se putea. Nu putea sa fie vorba despre ceva sexy intre noi pentru ca toti miroseam foarte urat. Aveam bubite mov pe mine, eram nespalata, mi-am intrecut limitele de igiena", a spus Claudia Pavel.

Citeste despre igiena fetelor pe pagina urmatoare si vezi cum se epila Mariana >>>

Vezi VIDEO pe cine a pus ochii Alina Pana din barbatii care participa in sezonul doi.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon. Silvia Stroescu, la intoarcerea in tara: „Ne-am subestimat adversarul” In aceasta seara, o noua inclestare pe un traseu nou si extrem de solicitant pentru concurenti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies