Dezvăluiri șocante! Nimeni nu știa ce dramă a trăit Daiana de la Puterea Dragostei: „Tatăl meu a venit să mă vadă de trei ori!”

Daiana Marcu
Daiana Marcu după emisiunea Puterea Dragostei

Daiana de la Puterea Dragostei este o tânără foarte puternică, pentru care concesiile și compromisurile nu există. Se pare că atitudinea sa reiese din copilăria dificilă pe care a avut-o și despre care a vorbit recent.

Daiana de la Puterea Dragostei are o poveste de viață șocantă, iar copilăria sa a fost extrem de dificilă, mai ales din cauza faptului că tatăl său a decis să nu se implice deloc în creșterea și educarea sa. Mama Daianei a fost părăsită de tatăl brunetei de la Puterea Dragostei când aceasta era doar un copil, iar bărbatul a vizitat-o până în prezent de doar trei ori.

Citeste si: A dat cărțile pe față! Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ”Se uita la ea, la fel ca la Bianca!” O fostă concurentă din casa Puterea dragostei a spus tot

„Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan.

Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect,” a mărturisit Daiana Marcu, fostă concurentă la emisiunea Puterea Dragostei.

Daiana Marcu
Daiana Marcu în casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Daiana Marcu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate acestea, Daiana l-a iertat pe tatăl ei, despre care a vorbit extrem de frumos, în ciuda lipsei sale de implicare în viața propriului lui copil, dar a măturisit că îl consideră tată pe Dan, actualul soț al mamei sale, care a crescut-o și a iubit-o de la vârsta de cinci ani ca pe fiica lui.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul său: „I-a trădat încrederea”

Dezvăluiri impresionante despre viața Daianei de la Puterea Dragostei

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată.

Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daiana de LA Puterea Dragostei
Daiana de la Puterea Dragostei alaturi de mama sa[Sursa foto: Facebook Daiana Marcu]

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei. Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat.

Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit,” a mărturisit Daiana, în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei se întoarce în emisiune! Pe cine a pus ochii



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Livian și Bianca de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu! Bruneta ascunde un mare secret

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies