Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica
Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

După ce au participat la primul sezon Puterea dragostei, Plușica și Alex Bobicioiu sunt, acum, iubiți într-un serial de pe internet

Plușica a punctat decisiv la public în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei. Dulcică, frumușică, mereu cu zâmbetul pe buze, blonda cu ochii albaștri mari nu a putut însă să își găsească marea iubire în show. Daniel, bărbatul de care ea s-a îndrăgostit, a considerat-o imatură pentru o relație, astfel că, tânăra a decis să renunțe să lupte pentru el și a părăsit casa.

Citeste si: Ai urmat o dietă drastică sau ai slăbit brusc în urma unei intervenții de micșorare a stomacului? Iată cum poți scăpa de surplusul de piele! Sfaturi esenţiale de la specialistul kfetele.ro!

Citeste si: Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: ȘOC! Raluca Munte de la Puterea Dragostei este gravidă? Simina, fosta concurentă, spune tot adevărul!

După ieșirea din competiția amoroasă, ca prin minune, "Cenușăreasa" Plușica a înflorit. Inițial, i-a căzut cu tronc lui Culiță Sterp, apoi a fost solicitată să joace în mai multe clipuri, unul chiar a lui Hamude, în care s-a descurcat de minune.

Plușica ”s-a cuplat” cu Alex Bobicioiu după Puterea dragostei! ”S unt intriganți”

Ofertele pentru apetisanta blondina nu s-au rezumat doar la clipuri.

Recent, i s-a propus să fie protagonistă unui serial de pe internet, "Zenys", în care îl are drept partener pe un fost concurent de la Puterea dragostei, Alex Bobicioiu, cel care s-a remarcat în emisiune după ce a trăit o idilă cu Bianca Comănici

" În film, Plușica ”s-a cuplat” cu Alex Bobicioiu. Ambii au roluri negative, sunt intriganți și vor să îi despartă pe protagoniștii principali, Zenys și iubita lui.

Deocamdată, s-a filmat doar un episod, dar povestea merită să fie văzută. Este extraordinară și cu siguranță va prinde imediat la public", a dezvăluit Simina Loica, și ea actriță în film, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies