Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!

Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei!
Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!

None, iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei? Vezi ce spune bruneta!

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în urmă cu o lună, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 131.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Imagini ŞOCANTE cu femeia care i-a pus inima pe jar lui None! "Deosebită! Aşa este iubita mea" Ce părere ai?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De curând, Ella a reuşit să-şi şocheze susţinătorii după ce le-a mărturisit, în câteva mesaje, că are încă sentimente foarte puternice pentru Jador şi că nu i-ar face niciodată vreun rău solistului.

" Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador.

Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Ştiu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp. Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez", a scris frumoasa brunetă.

Citeste si: Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

None, iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei? "Mai lăsaţi-mă, fraţilor"

Unii fani ai emisiunii Puterea Dragostei nu cred însă că Ella are sentimente autentice pentru Jador şi susţin că ar fi văzut-o pe aceasta cu...None şi că tânărul ar fi iubitul ei secret.

" Tu ai ceva cu None! V-am văzut împreună", a scris o femeie.

Exasperată de comentariile despre ea şi despre fostul iubit al Loredanei Chivu, bruneta a răbufnit.

" Mai lăsaţi-mă, fraţilor, cu None. Nu am nicio relaţie cu el, nici măcar nu ne-am văzut faţă în faţă. Nu ne-am întâlnit niciodată. De unde le scoateţi? Şi încă ceva! Sunt singură. Nu am niciun iubit. Nu că nu aş avea dreptul, dar nu am în acest moment. Am fost la mare cu o gaşcă de prieteni", a spus Ella într-un live.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies