Imagini ŞOCANTE cu femeia care i-a pus inima pe jar lui None! "Deosebită! Aşa este iubita mea" Ce părere ai?

Imagini ŞOCANTE cu femeia care i-a pus inima pe jar lui None!
Imagini ŞOCANTE cu femeia care i-a pus inima pe jar lui None! "Deosebită! Aşa este iubita mea" Ce părere ai?

Fosta iubită a lui None, imagini şocante cu ea! Uite cum arăta acum 12 ani!

None de la Puterea Dragostei şi Loredana Chivu au avut o relaţie timp de câteva luni. Vestea că protagoniştii noştri s-au cuplat a luat lumea mondenă prin surprindere, iar fanii show-ului Puterea Dragostei au fost cei care au rămas pur şi simplu fără cuvinte.

Refuzul celor doi de a discuta despre legătura lor amoroasă a intensificat curiozitatea celor din jur care, în lipsa unor informaţii concrete, au început să speculeze.

Citeste si: Poze INCREDIBILE cu Bianca de la Puterea Dragostei! Garantat, nu o recunoşti! Aşa arăta acum câţiva ani! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO EXCLUSIV!

Ei bine, la un moment dat, exasperaţi de numărul şi de natura bârfelor, aceştia au recunoscut că sunt împreună, None spunând că Loredana este o femeie puternică şi inteligentă pe care o admiră din multe puncte de vedere.

Fosta iubită a lui None, imagini şocante cu ea! "Am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei"

" Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva.

Așa este iubita mea", a declarat None.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Până la urmă însă, fosta asistentă tv şi None s-au despărţit, dar au rămas în relaţii de amiciţie şi vorbesc destul de des la telefon. Dar nu idila dintre blonda sexy şi fostul concurent de la Puterea Dragostei este subiectul nostru de astăzi, ci transformarea uluitoare a divei.

Acum este o femeie fatală, sigură pe ea, care a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni, atât pentru o mărire de sani, cât şi pentru o schimbare a posteriorului sau o augmentare de buze, dar în adolescenţă era firavă, nu avea deloc forme şi era extraordinar de timidă.

Citeste si: Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Loredana era frumoasă şi atunci, dar nu avea absolut nicio legătură cu vedeta de astăzi.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Totul despre nunta misterioasă a Andreei Mantea! "Vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări" Vezi ce a mai declarat vedeta!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies