Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat! „M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir.”

Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat! „M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir.”
Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat! „M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir.”

Prezentatoarea TV a trecut prin mai multe situații neașteptate înainte ca tatăl său să părăsească această lume.

Diana Bart a fost invitată în cadrul podcastului „Super Oameni”, acolo unde a vorbit despre decesul tatălui său. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe grele atunci, fiind însărcinată în 9 luni și așteptând din clipă în clipă să nască. Tocmai de aceea, Diana Bart nu a fost prezentă la înmormântarea tatălui său.

Diana Bart a simțit că tatăl său s-a stins din viață

Citește și: Cine este Diana Bart. "Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic!”

Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat
Diana Bart[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Biografie DIANA BART. „Am debutat acum 15 ani, ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor"

Vedeta a avut parte de mai multe întâmplări neobișnuite înainte ca tatăl său să își dea ultima suflare, acesta fiind bolnav de cancer pulmonar.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Eu trebuia să nasc natural atunci, eram însărcinată. Pe el trebuia să îl externeze mâine dimineață, cum ar veni. Cu o seară înainte o prietenă m-a sunat și m-a rugat să îi pictez și ei o rochie neagră, pentru că are mâine o prezentare și nu mai are cine să-i picteze. Eu m-am uitat în casă pentru a vedea ce culori mai am pentru pictură textilă și am găsit doar alb și verde.

Mă uitam așa la rochie, era așa întinsă pe masă și mă gândeam ce să pictez. Am vrut inițial un ghiocel, iar după aceea îmi venise o cală în minte. În momentul în care pictam cala aceea și am terminat pictura, am simțit în stomac o chestie foarte ciudată și m-am gândit să nu aibă legătură cu tata. Tot îmi ziceam că nu are cum. Ideea era că el nu era foarte bine, dar îl aducea acasă pentru că în spital nu mai avea de ce să stea.
M-am trezit de dimineață cu o senzație în care nu mai puteam să respir. M-am gândit că este de la sarcină, pentru că sunt în luna a noua, trebuia să nasc oricând. Am deschis telefonul și am căutat niște aparate din alea care să te ajute să respiri, că mă gândeam eu la tata, în cazul în care se accentuează problema. Am adormit la loc. De dimineață m-am trezit, l-am sunat.
Același nod în stomac îl aveam și când am pus mâna pe telefon să îl sun. Nu mi-a răspuns și m-am gândit că e cu externarea și că o să mă sune el. Într-o jumătate de oră m-a sunat fratele meu și mi-a zis că tata s-a dus. L-am întrebat la ce oră s-a dus și era ora 5:10 dimineața. A fost incredibil. Momentul acela a fost din nou o confirmare a ceea ce simțeam eu
.”, a povestit Diana Bart.

Diana Bart, mărturisiri dureroase despre momentul în care tatăl său a decedat
Diana Bart[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a arătat copilăria Andreei Berecleanu? „Eu am avut șansa unei copilării frumoase. Nu am suferit de foame, nu am avut nici mâncare excesivă! Am stat la cozi.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies