Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei:
Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă rețetă de musaca, însă fără sosul bechamel! Află secretul ei: "După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform!"

Șatena obișnuiește să prepare diverse rețete și să le posteze pe contul de Instagram, iar printre acestea s-a aflat și una de musaca.

Diana Bart este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi în țară. Cu toate acestea, este și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea și în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete. De această dată, în urmă cu ceva vreme, Diana Bart a pregătit și o rețetă de musaca, fără să folosească sos bechamel.

Musaca, pregătită de Diana Bart

Citește și: Diana Bart și nutriționistul Mario Popescu ne învață să pregătim un carrot cake dietetic! „Batem albușurile cu un praf de sare, le amestecăm cu compoziția și o turnăm în vasul de cuptor!"

Citește și: Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă fasole bătută, însă fără ceapă călită! Află secretul ei: „O mai dăm la cuptor încă 5 minute până se rumenește bine!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente – pentru 10 porții

  • 8 cartofi
  • Sare
  • 4 vinete
  • Ulei de măsline
  • 2 cepe mari+ 3 cepe verzi
  • Piper
  • 5 căței de usturoi, pisați
  • 1 kg de carne tocată (mix de porc cu vită)
  • ½ sticlă de suc de roșii
  • 5 ouă
  • Un pachet de mozzarella pentru gătit
  • 1 sticlă de suc de roșii
  • 3 foi de dafin
  • 2 lingurițe de ștevie

Mod de preparare

Fierbeți în coajă, 8 cartofi mari, cu sare, cca 1 oră. Sunt gata când intră furculița ușor în ei. 4 vinete mari, tăiate rondele, date cu sare, amestecate și scurse bine, unse apoi cu ulei se măsline, așezate într-o tavă, pe foaia de copt, și date în cuptor până se coc bine.

Le mai pune un pic de spray de ulei de măsline, înainte. Se coc în 30 de minute.

Înăbușim 2 cepe mari+ 3 cepe verzi cu sare și piper. Adăugăm și 5 căței pisați de usturoi. Punem și 1 kg de carne tocată (mix de porc cu vită), sare, piper, amestecăm bine. Punem apoi ½ sticlă de suc de roșii. Lăsăm pe foc 15 minute.

Așezăm câte un strat de cartofi, tăiați rondele, unul de vinete, apăsăm bine, apoi întindem uniform toată compoziția de carne. Ultimul strat de vinete, apoi ultimul strat de cartofi. Dăm tava în cuptor 1 oră.

Citește și: Cum arăta Inna în adolescență? O mai recunoști? S-a transformat radical!- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

Între timp, amestecăm 5 ouă un pachet de mozzarella pentru gătit, sare și piper. După o oră, scoatem tava din cuptor și turnăm deasupra compoziția uniform. O mai dăm la cuptor 15 minute, până se rumenește bine.

Pregătim rapid și sosul de roșii, adaugăm 1 sticlă de suc de roșii, sare, piper, 3 foi de dafin, 2 lingurițe de ștevie (opțional, dacă îl vreți mai dulce).

Fierbeți ingredientele 2-3 minute până dau în clocot.”,  a explicat Diana Bart, într-un filmuleț postat pe contul său de Instagram.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Diana Bart ne învață să pregătim o delicioasă fasole bătută, însă fără ceapă călită! Află secretul ei: „O mai dăm la cuptor încă 5 minute până se rumenește bine!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Monica Anghel, aspru criticată pentru kilogramele în plus: ”Și când eram foarte grasă aveam foarte multă încredere în mine”

Cu ce frică s-a confruntat Ioana Ginghină, odată ce a încheiat căsnicia cu Alexandru Papadopol? "Îmi era frică, că dacă vine o vreme când ea va vrea să stea foarte mult cu taică-su și mă va renega pe mine?"

Un nou concurent intră în „Casa iubirii”! Aflați cum reacționează fetele marți, 15 octombrie, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies