Rețeta de carrot cake este potrivită atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.
Diana Bart este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi în țară. Cu toate acestea, este și o bucătăreasă desăvârșită, iar acest lucru se poate vedea și în filmulețele pe care obișnuiește să le posteze în mediul online, acolo unde le arată urmăritorilor săi diverse rețete, pregătite chiar de ea, cu ingrediente și pași când mai ușor de urmărit.
Carrot cake, pregătit de Diana Bart si nutriționistul Mario Popescu
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente
- 300 g morcovi
- 300 g făină de migdale
- 4 ouă
- O lingură ulei de cocos
- 100 g fulgi de cocos
- 100 g nucă
- 1 praf de copt (vegan)
- Vanilie
- Scorțișoară
- 6 linguri zahăr de cocos
- 1 cutie pastă brânză fără lactoză
- Sirop de agave
Mod de preparare
“ Curățăm morcovii, îi radem fin. Separăm cele 4 ouă, peste gălbenușuri adăugăm 1 lingură de ulei de cocos, 6 linguri de zahăr de cocos, amestecăm cu mixerul. Adăugăm apoi și morcovul ras, făina de migdale, praful de copt, fulgii de cocos, nuca, scorțișoara, vanilia.
Batem albușurile cu un praf de sare, le amestecăm cu compoziția și o turnăm în vasul de cuptor în care am așezat hârtie de copt. Dăm checul în cuptorul încins, la 170 de grade Celsius, aproximativ 45 de minute.
Pregătim glazura, amestecăm pasta de brânză cu sirop de agave și vanilie, în blender.
Scoatem checul din cuptor și din tavă și turnăm glazura deasupra și o nivelăm cu o spatulă. Îl tăiem felii și îl servim!”, au fost pașii explicați, în filmulețul postat pe Instagram.