Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

diana bisinicu divort
Diana Bișinicu a divorțat după 10 ani de căsnicie

După o căsnicie de aproape 10 ani, celebra interpretă de muzică armânească, Diana Bișinicu a decis să divorțeze.

Diana Bișinicu și soțul ei ar fi divorțat în mare secret după o căsnicie de aproape 10 ani. Se pare că artista își mai doreaz un copil în viitorul apropiat.

Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani

Diana Bișinicu și soțul ei au divorțat după aproape de 10 ani de căsnicie. Nașii celor doi au fost Gabriela Cristea și Marcel Toader, un cuplu care de altfel nu a rezistat mult.

Nimeni nu credea că artista va face acest pas, dat fiind faptul că își mai dorea copii în viitorul apropiat

„Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”, a declarat Diana Bișinicu.

Citeste si: Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România, fotografii inedite cu burtica de gravidă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

diana bisinicu relatie
Diana Bișinicu și soțul ei s-au confruntat cu multe probleme de-a lungul timpului[Sursa foto: Instagram Diana Bisinicu]

Un detaliu pe care l-a observat toată lumea a fost că Diana Bișinicu nu a mai postat fotografii cu soțul ei de mai bine de un an de zile.

În data de 4 iunie, Diana Bișinicu posta ultima fotografie alături de soțul ei, ulterior având doar poze alături de fiica ei, sau care fac referire la proiectele profesionale.

Citeste si: Sindy părăsește Survivor România 2021: "Sunt bucuroasă că am reușit"

Diana Bișinicu și Cătălin Andrieș au avut o relație plină de peripeții, dat fiind faptul că bărbatul a cerut-o de mai multe ori în căsătorie, iar în cele din urmă artista și-a primit inelul creat chiar de ea.

diana bisinicu sot
Diana Bișinicu susținea că-și mai dorește un copil în viitorul apropiat[Sursa foto: Instagram Diana Bisinicu]

După ce a fost cerută în căsătorie, Diana Bișinicu a avut o nuntă plină de peripeții, dat fiind faptul că rochia de mireasă i s-a rupt, farfuriile s-au spart, iar probleme de sănătate și-au făcut apariția.

Diana Bișinicu a fost cerută în căsătorie în fața părinți și toată lumea credea că va avea o relație până la adânci bătrâneți, însă lucrurile nu au mers în acea direcție.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ioana Tufaru s-a despărțit de soțul ei?! "Tocmai din motivul acesta..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies