Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”
Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Vedeta a vorbit despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal.

Diana Dumitrescu, cunoscuta și îndrăgita actriță, a povestit, în cadrul emisiunii La Măruță, despre drumul pe care l-a parcurs și emoțiile care au încercat-o până să treacă la Cultul Penticostal. Aceasta a mărturisit că de fiecare dată când se află în biserică, se simte ca un copil și are încredere că Dumnezeu ascultă rugăciunea și sinceritatea acestora. Deși este foarte greu să delimiteze cele două vieți, încearcă foarte mult să aducă din rugăciune și acasă și să fac această schimbare cu totul pentru ea. 

„Este o stare… eu, în biserică, ca să descriu cum mă simt, mă simt copil, pentru că sunt în casa tatălui meu și atunci, de câte ori ajung acolo, mă simt un copil și experiența mea îmi spune că atunci când ești în biserică și te rogi, să te rogi cu sinceritatea un copil. Oricum Dumnezeu ne cunoaște și ne știe sufletul, mintea, oricum are așezată viața noastră înainte, o știe deja, așa că cel mai bine e să fii sincer.
Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil? Așa mă simt. Și faptul că mă simt așa acolo, m-a făcut să aduc și eu acasă, de aici convertirea. Pentru că este foarte greu să îmbini ambele vieți, viața lumească și viața de biserică. Încerc să duc din ce în ce mai mult și acasă, ca să fac această schimbare cu totul. Eu am înțeles că nu este nimic mai bun în viață decât să mergi după voia Domnului și după Scriptură.”
, a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu, despre diferența dintre biserica ortodoxă și cea penticostală

Citește și: Diana Dumitrescu se confruntă cu o afecțiune foarte întâlnită! Actrița a vorbit despre problemele sale de sănătate! „Am făcut tot felul de analize, au vrut să mă opereze.”

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Deși mie mi se părea că nu este îndrăgostit de mine, discuțiile noastre erau: Hai să facem un copil!” Diana Dumitrescu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă!

Soțul actriței nu aparține aceluiași cult, dar soacra și cumnata ei sunt, de asemenea, penticostale, iar sora actriței este ortodoxă declarată și se bucură pentru ea.

Aceasta a vorbit și despre câteva diferențe regăsite între biserica ortodoxă și biserica penticostală.  „Da i-am zis, să știi că eu o să mă botez. (Nr. Soțului) “Da, ai început bine anul și tu.” Nici acum nu mă crede că o să fac pasul acesta. El nu a vrut să-și asume. Sora mea este ortodoxă declarată și mă bucur pentru ea, pentru că este creștin, crede în Dumnezeu, pe când, la biserica penticostală se întâmpla altceva, față de ce se întâmplă în biserică ortodoxă.
Aici îți vorbește Dumnezeu. Dumnezeu îți vorbește prin oameni, cântare, prin predică și dacă ești foarte norocos, îți vorbește direct. Nu aș spune norocos, ci fără de prihană.”,
a mai spus actrița.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”! Care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții din 30  septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Diana Dumitrescu se confruntă cu o afecțiune foarte întâlnită! Actrița a vorbit despre problemele sale de sănătate! „Am făcut tot felul de analize, au vrut să mă opereze.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Celil Nalçakan, Akif din serialul "Totul pentru familia mea", investiție în industria ospitalității Unde îl vor putea vedea și asculta fanii

Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies