Diana Dumitrescu, despre judecata oamenilor în momentul în care a trecut la Cultul Penticostal. „Multă lume mi-a aruncat cu pietre. Am avut o de părere de rău că am spus.”

Diana Dumitrescu, despre judecata oamenilor în momentul în care a trecut la Cultul Penticostal. „Multă lume mi-a aruncat cu pietre. Am avut o de părere de rău că am spus.”
Diana Dumitrescu, despre judecata oamenilor în momentul în care a trecut la Cultul Penticostal. „Multă lume mi-a aruncat cu pietre. Am avut o de părere de rău că am spus.”

Diana Dumitrescu a vorbit despre lucrurile întâmpinate în momentul în care a trecut la Cultul Penticostal.

Diana Dumitrescu, cunoscuta actriță, s-a gândit să facă o schimbare importantă în viața ei, așa cum chiar ea a menționat, și a trecut la Cultul Penticostal. Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, aceasta a vorbit despre întreaga schimbare, dar și despre toți oamenii care au judecat-o până acum, au corectat-o și au înjurat-o, deoarece nu înțeleg cu adevărat ce înseamnă pocăința și alegerea făcută de ea. 

„Multă lume mi-a aruncat cu pietre, m-a corectat, m-au înjurat. Oamenii nu înțeleg ce înseamnă pocăința. Nu înțeleg, de fapt, că pocăința înseamnă să-ți regreți păcatele, să dorești ca Dumnezeu să-ți ierte păcatele, să fii primit în împărăție, să primești mântuire, să duci viață veșnică lângă el în împărăție, asta pentru că mulți oameni nu au citit Biblia. Au această privire ciudată. Și am avut cumva o  părere de rău, nu regret, că am spus, dar până la urmă mi-am dat seama că cel mai important lucru din povestea asta nu sunt eu, ci este un semnal de alarmă.”
, a spus Diana Dumitrescu.

Ce îi sfătuiește Diana Dumitrescu pe oameni

Citește și: Diana Dumitrescu, despre cum a decis să treacă la Cultul Penticostal și emoțiile care au încercat-o până la această schimbare. „Ce e mai pur și mai frumos decât sinceritatea unui copil?”

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „S-a scris că Ducu m-a înşelat cu Adela Popescu.” Diana Dumitrescu lămurește zvonurile infidelității legate de fostul soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu relația dintre ei?

Actrița mai spune că oamenii trebuie să se roage mai mult și să creadă în Dumnezeu, mai ales pentru faptul că trăim într-o lume fără pace și ar trebui să ne găsim liniștea singuri.

Printre oamenii pe care îi întâlnește la biserică, mărturisește că sunt foarte credincioși și în număr destul de mare.  „Oamenii trebuie să se roage mai mult și să creadă în Dumnezeu. Pentru că Dumnezeu ne-a făcut, Dumnezeu e cu noi și știe totul despre noi. Într-o lume în care trăim fără pace, să fim puțin mai liniștiți și mai buni unii cu alții. Mi-e foarte greu să spun asta (nr.
dacă oamenii s-au îndepărtat de biserica) Pentru că în comunitatea în care am intrat sunt oameni foarte credincioși și foarte buni și sunt într-un număr foarte mare.”,
a mai povestit actrița. Vedeta  a mai mărturisit că de fiecare dată când se află în biserică, se simte ca un copil și are încredere în Dumnezeu că în acele momente îi sunt ascultate rugăciunile. Tot în cadrul aceleași emisiunea a spus că este fericită cu alegerea pe care a făcut-o și că în biserica penticostală lucrurile se întâmplă diferit față de biserica ortodoxă, acolo Dumnezeu vorbind prin oameni și prin
cântări.

Citește și: Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Diana Dumitrescu se confruntă cu o afecțiune foarte întâlnită! Actrița a vorbit despre problemele sale de sănătate! „Am făcut tot felul de analize, au vrut să mă opereze.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies