Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică: "La cât de mare e burta, credeam că am gemeni"

Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică:
Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre bebelușul din burtică: "La cât de mare e burta, credeam că am gemeni"

Diana Dumitrescu este însărcinată în trei luni, iar astăzi, la Teo Show, a făcut declarații despre bebelușul din burtică.

Diana Dumitrescu a decis să dea vestea că este gravidă, imediat după ce a cununat-o pe Mihaela Moise pentru că a început deja să i se vadă burtica.

"A început să se vadă, altfel nu aș fi anunțat. Câteodată mă simt de parcă sunt însărcinată în 6 luni, deși sunt în 3. În funcție de ce mănânc, mă umflu de stau să explodez. Scuzați-mă, vă rog, că vă spun, dar mă balonez indiferent de ce mănânc", a declarat Diana Dumitrescu la Teo Show.

Citeste si: O cunoscută cântăreață de muzică populară, rănită grav într-un accident rutier

Citeste si: Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

Citeste si: Cătălin Moroşanu a spus cum face sex! "Moartea din Carpaţi" preferă sexul anal- detalii uluitoare fără perdea de la Ferma

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Diana Dumitrescu se pregătea să facă fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată

Diana Dumitrescu s-a chinuit 10 ani să rămână însărcinată.

"Trebuia să încep pregătirile pentru fertilizare în vitro. Trebuia de anul trecut, dar am avut probleme cu tiroida. Am crezut că este o eroare când am făcut testul. Am făcut trei zile consecutiv teste. M-am chinuit aproape 10 ani să rămân însărcinată.

A fost șocant. Nu mă așteptam! Chiar nu mă așteptam!

E greu de explicat sentimentul. E doar unul, nu sunt gemeni. La cât de mare e burta, credeam că vor fi gemeni. Peste două zile vom afla dacă este fată sau băiat. Nu aș putea să stau 9 luni fără să știu sexul", a explicat frumoasa blondină.

Actrița mărturisește că schimbările hormonale au afectat-o mult.

"Mă enervez din nimic. Țip la Alin (n.r. soțul ei) încontinuu. Ne distrăm pe seama mea, nu avem ce face. Am momente de prostie. E un haos total, sunt un haos total.

Alin râde de mine, mă suportă, mă iubește, mă menajează tot timpul. S-a schimbat foarte mult, are mare grijă de mine", a mai spus Diana Dumitrescu la Kanal D.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Viorica Dăncilă, anunţ oficial! Se măresc pensiile, salariile si alocaţiile. De când vor beneficia românii de aceste măriri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies