Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”
Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

Olivia Steer a făcut mărturisiri dureroase despre tragedia morții uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este adepta unui stil de viață sănătos. De mai mulți ani ea este raw-vegană și studiazp naturopatia. Nu a mai mers la medic de mulți ani, nu crede în vaccinuri, doctori și medicamente. În același fel își crește și copiii și încurajează părinții să nu își vaccineze copiii. Declarațiile ei controversate au adus-o în atenția publicului și a presei și mulți medici au criticat dur sfaturile pe care le dă ea pe internet.

Citeste si: Esti voluptoasa? Incearca aceste sase trucuri care te fac sa arati genial intr-o pereche de blugi skinny!

Citeste si: O femeie a MURIT după o partidă de sex de 5 ore

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Primul lucru pe care l-a făcut Mario Fresh când s-a întors acasă! Nu, nu are legătura cu iubita lui

Olivia Steer despre tragedia din familia ei

În urmă cu ceva timp Olivia Steer a vorbit despre una dintre cele mai mari încercări prin care a trecut familia ei. Sora ei, Lavinia, a fost diagnosticată cu cancer la câteva luni după ce a aflat că era însărcinată.

A dus sarcina până la capăt și a fost alături de Alex, fiul ei, timp de cinci ani, înainte să fie răpusă de boală.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative.

Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp, relatează Cancan.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

CIORBĂ DE ȘTEVIE CU ZDRENȚE DE OU ȘI SMÂNTÂNĂ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies