Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă! Ce dezvăluiri a făcut actrița: „E frumos să ai un copil mic în casă”

Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă!
Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă!

Frumoasa vedetă trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul ei, iar acum cei doi vor să treacă la pasul următor! Diana Dumitrescu își doește să devină mamă pentru a doua oară!

Diana Dumitrescu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară, a anunțat că vrea să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta și partenerul ei de viață, Alin, se ocupă împreună de creșterea fiului lor, care are doar trei ani, însă nu vor să se oprească aici și spun că au în plan să devină părinți pentru a doua oară.

Citeste si: Haziran și Luis Gabriel au devenit, oficial, părinți! Iubita artistului a născut un băiețel perfect sănătos

Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă!
Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă![Sursa foto: Instagram]

Diana Dumitrescu vrea să devină mamă pentru a doua oară!

În urmă cu trei ani, Diana Dumitrescu a născut un băiețel minunat, pentru care își dedică tot timpul. Chiar și așa, actrița nu vrea să se oprească aici și își dorește să-i dăruiască acestuia un frățior sau o surioară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Acum trece printr-o perioadă cu nu', când nu vrea nimic și nervii mei, uneori, ating cote maxime, dar e plăcut, e frumos să ai un copil mic în casă. Vorbește și pocește cuvintele și e simpatic. Din toată lumea face ce vrea. Mami, tati, bunică, unchi, mătuși, toți suntem sub papucul lui, are o personalitate foarte puternică. Carol este o combinație frumoasă între noi doi. Da, ne dorim al doilea copil, dar să vedem dacă se și întâmplă.

E o loterie, să fie sănătos sau sănătoasă și să vină”, a mărturisit Diana Dumitrescu, pentru viva.ro

Citeste si: Cine este Yasmine Ody, iubita lui Pepe. Tânăra i-a dăruit cel de-al treilea copil

Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă!
Diana Dumitrescu vrea să devină din nou mamă![Sursa foto: Instagram]

Diana Dumitrescu, despre relația cu soțul ei

Sunt foarte fericiți împreună, însă la fel ca în oricare altă căsnicie, și ei întâmpină diverse dificultăți, ajungând astfel la mici certuri.

Comunicarea este secretul unei căsnicii perfecte, spune actrița, iar iubirea pe care și-o poartă este bazată și pe respect.

„Evident că ne schimbăm cu toții, mai îmbătrânim, devenim și noi mai înțelepți sau ne place să credem asta. Important este că avem o comunicare sănătoasă, că ne iubim și că ne respectăm, asta e cel mai important. Evident că nu este roz tot timpul, dar în mare parte a timpului este roz.

El cedează. Acum ne certăm și în secunda doi vine și mă ia în brațe și mă sărută și îmi spune că îi pare rău”, a adăugat actrița.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Dochianu a născut al patrulea copil! Fosta prezentatoare a publicat prima fotografie cu bebelușul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies