Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa: „Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat!”

Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa: „Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat!”
Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa: „Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat!”

Artista a descris cum a arătat copilăria sa.

Diana Matei, una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică de petrecere, s-a născut 28 februarie 1988, în comuna Măneciu, acolo unde a avut parte de o copilărie autentică la sat.

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, artista a descris cum a arătat copilăria sa, rememorând amintiri prețioase din acea perioadă.

Cum a arătat copilăria Dianei Matei?

Citește și: Cine gestionează banii în familia Dianei Matei și ce spune soțul ei de achizițiile pe care aceasta le face. “Nu știe el tot ce am făcut până acum și achizițiile mele”

Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa
Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Diana Matei, despre suferința prin care a trecut atunci când a aflat că mama ei a murit, înainte să intre pe scenă. Dormea la ușa spitalului pentru a o putea vedea. „A fost un an foarte, foarte greu.”

Interpreta de muzică de petrecere își aduce aminte cu plăcere de casa părintească, de părinții săi și de mirosul de horn.

Copilăria mea a fost cu foarte mulți copii pe stradă, cu joacă, alergat. Casa aia e mama și e tata. Două jumătăți. Pentru ei cu siguranță reprezintă altceva, dar pentru mine reprezintă ei doi. Înseamnă mirosul ăla de horn. Când vine toamna și se apropie iarna, adică spre sfârșitul toamnei, de la lemn vine un miros așa aparte, mirosul ăla care iese pe horn. Ăla e mirosul pe care îl asociez cu casa mea.

”, a povestit Diana Matei.

Care este cea mai de preț amintire a Dianei Matei din copilărie?

Diana Matei, amintiri prețioase din copilăria sa
Diana Matei[Sursa foto: Instagram]

Diana Matei și-a adus aminte de prima sa amintire din copilărie, atunci când a fost cu sorcova în sat și a pierdut bănuțul pe care învățătoarea sa i-l oferise.

Îmi aduc aminte când mergeam la colindat.

Eram foarte mică și îmi aduc aminte că am pierdut un bănuț. În noaptea de Revelion se mergea cu sorcova și învățătoarea mea, la care ajungeam greu, mi-a dat un bănuț. Era bănuțul de la învățătoarea mea și l-am pierdut. L-am căutat cu lumânarea. Cu mama, îmi aduc aminte, mergeam cu o lumânare pe stradă și l-am căutat până l-am găsit. Probabil că în acel moment m-a afectat atât de tare să pierd un lucru la care țineam foarte mult.
Mi s-a părut de neprețuit bănuțul ăla, care era de la învățătoarea mea
.”, a povestit interpreta de muzică de petrecere.  



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Elisabeta Lipă a discutat despre motivul pentru care s-a retras din canotaj! „Statul român nu a fost în stare să găsească o locație unde să construiască această bază.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mihai și Iulia Albu au lăsat tensiunile deoparte în prima zi de liceu a fiicei lor Mikaela: ”Ne-am întâlnit și am participat împreună la acest moment”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies