Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”

Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”
Diana Matei, despre teama din rolul de mamă. Când ar putea artista să îi spună „nu” copilului ei. „Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva.”

Diana Matei a vorbit despre temerile din viața de părinte.

Diana Matei, îndrăgita și cunoscuta artistă, are o familie fericită și se poate declara împlinită, atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Are un fiu împreună cu soțul ei, Marian Cleante, iar în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, artista a vorbit despre temerile din viața de mamă. A recunoscut că ar putea să-i spună copilului ei “nu” chiar și dacă acesta se îndrăgostește, deoarece întotdeauna trăiești cu o teamă atunci când ești părinte și de foarte multe ori pui răul înainte fără să vrei.

Chiar și așa, spune că și-a înțeles și ea părinții la vârsta de 21 de ani, când a făcut alegeri în viața sentimentală.

  „Da. (Nr. Ar putea să-i spună copilului ei îndrăgostit „nu”). Pentru că întotdeauna ca părinte ți-e teamă. Din momentul în care se naște un copil, vine în viața ta un copil, tu nu mai ești singur. Ești responsabil, ești îngrijorat, trăiești să-i fie lui bine.

Acea teamă te paralizează, faci ca prima dată să vezi un lucru rău care s-ar putea întâmpla. E foarte greu să te așezi un pic, să te poziționezi, să fii obiectiv. Ți-e teamă să nu fie rănit, ți-e teamă să nu pățească ceva. Pui răul înainte. Întotdeauna am înțeles părinții și la 21 de ani am înțeles.”, a povestit Diana Matei.

Diana Matei, despre temerile de părinte, raportate la familia ei

Citește și: Diana Matei, despre cel mai dureros moment din viața ei. A aflat înainte să urce pe scenă că mama ei s-a stins din viață. “Cred uneori că sunt mai puternică decât aș vrea.”

Diana Matei și Marian Cleante
Diana Matei și Marian Cleante[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Diana Matei, despre cât de greu i-a fost să se împartă între viața de familie și cea de artistă: „Au fost nenumărate momente de gelozie. Multe momente în care plângeam isteric.”

Diana Matei a povestit adesea cum părinții ei nu l-au acceptat pe soț, și chiar dacă totul a fost o întreagă provocare, ea le-a înțeles teama de fiecare dată, doar că avea nevoie de timp pentru a le arăta că a făcut alegerea bună. A avut noroc de un bărbat matur, care era și el la rândul lui părinte în momentul în care s-au cunoscut, astfel că acesta s-a pus de foarte multe ori în situația părinților ei.

  „Marea provocare a fost să aștept pentru a le demonstra că eu am ales bine. Aici a fost marea provocare. Am avut parte de un bărbat matur, cu esență minunată, care și el mi-a înțeles părinții. Pentru că eu când am venit în viața lui, el era deja părinte de un băiat și o fată. Și atunci întotdeauna s-a pus în locul părinților mei, iar noi am înțeles că e foarte bine, doar că ar trebui să avem răbdare, tact, diplomație.

A trebuit să avem multe mese de Crăciun, Revelion, de sărbătoare, fără toți la masă și asta fost un pic greu. Faptul că ne-am iubit foarte mult a contat enorm pentru că noi doi am fost mănă în mănă și ne-am susținut unul pe celălalt foarte mult. Totul a fost mai ușor.”, a mai spus Diana Matei.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Diana Matei
Diana Matei[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Diana Matei, despre cât de greu i-a fost să se împartă între viața de familie și cea de artistă! „Au fost nenumărate momente de gelozie. Multe momente în care plângeam isteric.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies