Diana Senteș de la Exatlon, momente cumplite înainte să devină mamă: „Nu mai vreau nici un copil, nu mai vreau nimic”

Diana Senteș
Diana Senteș urmează să devină mamă

Ce se întâmplă cu fosta concurentă de la Exatlon, cu doar câteva zile înainte să devină mamă pentru prima dată. Femeile vor înțelege perfect.

Diana Senteș de la Exatlon numără orele până când va deveni mamă pentru prima dată. Tânăra este nerăbdătoare să își strângă fetița în brațe și are mari emoții.

Pentru că este hotărâtă să nască natural, antrenoarea de fitness nu știe când va deveni mamă.

Citeste si: Iasmina Halas este gravidă?! Tânăra a postat o poză cu un test de sarcină: "Şi el îşi doreşte"

„Nu, nu am născut. Încă mai am burtică. Sau, dacă vreți să vă încânte răspunsul meu că da, am născut pentru că mă întrebați pe Instagram într-o obsesie când naști, când naști... Păi dacă aș fi știu să dau în cafea sau să prezic viitorul, păi eram departe. Până atunci, vă mai salută cineva. Zi bună, eu sunt copilul provizoriu. Cam asta este, da, intervine frustrarea, da, nu mai pot, da, sunt până aici, mi-a ajuns.

Nu mai vreau nici burtă, nu mai vreau nici copil, nu mai vreau nici cameră, nu mai vreau nimic, vreau doar să vină ziua în care o voi ridica la fel ca pe Lion King și o să zic: da, am născut”, a spus Diana Senteș pe contul său de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Elena Ionescu, despre relația cu Giani Kiriță: „Ne înțelegem foarte bine”

Cât despre cum se simte, Diana Senteș a vorbit despre stările prin care trece în ultimele zile de sarcină, stări pe care o să le înțeleagă fiecare femeie care a trecut printr-o sarcină.

Diana Senteș
Diana Senteș, clipe grele[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La întrebarea cum mă simt, vă dau așa niște exemple: ca și când am mâncat o oală de ciorbă și îmi stă în gât, ca și când am băut doi litri de apă minerală și de la bule explodez. Ca și cum nu am făcut duș de o săptămână că am fost rănită și nu mă mai suport, sunt lipicioasă și trebuie neapărat să mă bag în duș. Mă simt neputincioasă, nu pot să fac nimic, pentru că aș dori să las procesul ăsta să fie de la sine.

Sunt câteva metode: fă baie, fă sport, fă sex, dar, de ce să forțez ceva ce nu ar trebui să forțez ca să mă chinui apoi la spital și mai rău? Așa că nu îmi rămâne decât să aștept. Așa că mă machiez în fiecare zi, mă spăl pe păr în fiecare zi, să fiu pregătită, să nu mă ia prin surprindere. Dar să mă ia odată prin surprindere.

Știți de ce m-am mai săturat? De mâncare. Dacă nu am mâncat și am stat.. În ultimele zile nu îți mai pasă. Dar parcă nu mai intră deloc. Cică să te odihnești. Păi de 9 luni mă tot odihnesc, m-am făcut una cu canapeaua, am mutat-o în toate părțile. De 9 luni tot dorm”, a mai spus Diana nerăbdătoare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Rafaela de la „Puterea Dragostei” și „Exatlon” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies