„Diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit.” Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut

„Diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit.” Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut
„Diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit.” Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut

Într-o sinceră mărturisire făcută pe TikTok, Andreea Popescu, cunoscută pentru rolul ei de dansatoare a Deliei, a împărtășit cu fanii săi starea corpului său la cinci luni după naștere.

Vedeta a dezvăluit că aspectul său actual nu este rezultatul unei alimentații necorespunzătoare sau a lipsei de exerciții fizice, ci este consecința unei diastaze gestaționale considerabile, care a afectat mușchiul abdominal în mod semnificativ.

Citește și: „Mă lasă rece.” Cum a reacționat Andreea Bănică, după ce Oana Zăvoranu i-a cerut scuze în mod public

Cum arată abdomenul Andreei Popescu, la cinci luni după ce a născut

Andreea Popescu a explicat că, în ciuda miturilor legate de greutatea corporală post-sarcină, abdomenul ei ar fi avut aceeași aparență chiar și cu un alt regim alimentar sau un program de exerciții mai intens.

„În câteva cuvinte, vreau să vă mărturisesc ceva. Așa arată abdomenul meu la 5 luni după ce am născut. Poate să spuneți că nu țin regim când fac sport, că nu mănânc sănătos.

Eu zic că nu aveți dreptate într-o oarecare măsură. Doar că eu problema mea este că am o diastază foarte, foarte mare. Am mușchiul fisurat în mai multe locuri și început de hernie oricum și dacă aș fi avut 30 kg burta, abdomenul meu ar fi arătat identic ă. Asta pentru că diastaza de la sarcinile foarte mari pe care le-am avut mușchiul meu nu s-a mai lipit. Așa că de fiecare dată când o să vedeți o femeie cu burta așa mare, după ce a născut.
Să nu o judecați.”
a precizat Andreea Popescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce mesaj a scris vedeta în dreptul videoclipului

Aceasta se datorează faptului că a suferit o diastază gestațională în timpul sarcinilor sale, o separare extinsă a mușchilor abdominali care nu s-a refăcut în mod natural.

Acest fenomen a creat un spațiu între mușchi, rezultând în aspectul unei burți proeminente după naștere.

În postarea sa Andreea Popescu a explicat mai detaliat ce reprezintă diastaza gestațională, subliniind că multe femei se confruntă cu această problemă și că aspectul fizic nu ar trebui să fie subiectul judecăților. Această mărturisire onestă a vedetei a adus în prim-plan o problemă medicală semnificativă și a deschis discuții despre corpul femeilor după naștere, promovând înțelegerea și empatia între oameni.

„De ce o femeie la o perioadă bună de timp după ce a născut încă are abdomenul (burta) mare? Sunt mai mulți factori, dar cel mai sigur este faptul ca are diastaza gestaționala, adică mușchii nu mai revin la forma inițiala si rămâne o distanta intre mușchi, care creează această forma de burta mare.” a scris șatena.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ”Am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor, piele și os, fără mușchi, fără nimic.” Cu ce boală cruntă s-a luptat Rodica Popescu Bitănescu. Actrița a slăbit alarmant de mult

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Cheltuielile noastre sunt foarte reduse.” Cum a ajuns să trăiască Eugen Cristea? Actorul are o pensie rușinos de mică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies