Dieta cu limonada, o modalitate simpla prin care poti scapa de kilogramele in plus

Dieta cu limonada, o modalitate simpla prin care poti scapa de kilogramele in plus
Dieta cu limonada, o modalitate simpla prin care poti scapa de kilogramele in plus

Dieta cu limonada are patru ingrdiente principale: sucul de lamaie, ardeiul Cayenne, siropul de artar si apa. Se spune despre ea ca face minuni atunci cand vine vorba de curatarea corpului de toxinele daunatoare.

In timp ce tii aceasta dieta, este important sa nu mananci mancare solida. Trebuie sa bei cate un mix din aceasta dieta de cel putin 6 ori pe zi. Daca combini mancarea cu aceasta dieta, nu ar mai functiona deloc. Dar totusi poti include mancarea la inceputul si la sfarsitul fiecarei diete cu lamaie.

Cei care vor sa tina aceasta dieta trebuie sa consume un amestec de suc de lamaie, ardei Cayenne, sirop de artar si apa de cel putin 6 ori pe zi.

Orice fel de mancare solida ar trebui sa fie exclusa din etapele dietei cu exceptia fazei 1 si fazei 3. Ar trebui sa consumi o medie de 500 sau 600 de calorii pe zi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Uite dieta MINUNE a celebrului model Miranda Kerr. Asa reuseste sa se mentina fosta vedeta de la Victoria's Secret

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies