Dieta cu mamaliga! Slabesti 15 kilograme in 30 de zile! Face minuni!

Dieta cu mamaliga! Slabesti 15 kilograme in 30 de zile! Face minuni!
Dieta cu mamaliga! Slabesti 15 kilograme in 30 de zile! Face minuni!

O dietă aparent bizară, cu mamaliga, garantează slăbirea a câteva kilograme în mai puţin de o săptămână şi până la 15 kilograme pe lună.

In timpul acestei diete, care nu trebuie tinuta mai mult de o luna, elimina complet din alimentatie dulciurile si produsele de patiserie. Mezelurile si conservele sunt, de asemenea, interzise. De asemenea, sunt interzise sucurile, chiar si cele naturale. Chipsurile, covrigeii, floricelele, biscuitii si fructele uscate trebuie eliminate si ele pe toata perioada dietei.

Ziua 1

Mic dejun: mamaliga cu branza slaba de vaci, o felie de cascaval si un ou fiert.


Gustare: un mar.
Pranz: piept de pui la gratar cu 2 linguri de mamaliga si o salata verde cu putin ulei de masline, otet, rosii, castraveti si ce legume iti mai plac.
Gustare: o mana de nuci sau o punga mica de seminte de floarea soarelui fara sare.
Cina: O cana de iaurt cu cereale integrale.
Gustare: o banana.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum slabesti 5 kilograme pana la Paste! Incearca dieta cu patrunjel!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies