Dieta cu pomelo. „Sucul de citrice întăreşte sistemul imunitar şi ne ajută să ne fortificăm organismul"

cum sa slabesc mai rapid
Dieta cu pomelo. „Sucul de citrice întăreşte sistemul imunitar şi ne ajută să ne fortificăm organismul"

Deși poate că foarte multe persoane îl consumă, poate nu știu neapărat și că pot folosi acest fruct pentru a ține o dietă.

Una dintre nenumăratele diete pe care le poți urma pentru a pierde în greutate, este și cea cu pomelo. Veți avea nenumărate beneficii și veți ajunge la greutatea dorită. Aflați cum vă poate ajuta dieta cu pomelo, din rândurile următoare.

 

Ce este Pomelo

Unul dintre fructele care face parte din categoria citricelor, este pomelo.

Acest fruct se regăsește de dimensiuni destul de mari. Coaja este de o culoare galben-verzuie sau corai. Trebuie să fie moale și groasă. În ceea ce privește interiorul, pulpa acestui fruct este de o culoare galbenă, roz sau roșie.

meniu dieta cu pomelo

Citeste si: CITEȘTE: La ce este bun POMELO

Dietă cu Pomelo

Această dietă cu pomelo se poate începe de persoanele care doresc să slăbească rapid și simplu, într-un timp, la fel de scurt (7 zile). Acest fruct conține foarte multe beneficii și fibre, proteine, fier, având un conținut caloric scăzut. Tot ce trebuie să știți, este că această dietă cu pomelo trebuie urmată exact așa cum este.

Într-o porție de pomelo se află aproximativ 72 de calorii.

În această dietă se consumă și foarte multe lichide (minim 8 pahare pe zi). Datorită acestei diete, veți arde grăsimile și veți reduce conținutul de amidon și zahăr din sânge.

pomelo

„Sucul de citrice întăreşte sistemul imunitar şi ne ajută să ne fortificăm organismul pe timp de iarnă. Este ideal şi atunci când suntem răciţi, deoarece ne dă energie şi ne ajută să trecem mai uşor peste simptomele neplăcute ale virozelor“, aprecizat

Eva Iorţan, medic nutriţionist.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: La ce este bună untura de bursuc

Beneficiile dietei cu Pomelo

Datorită vitaminelor pe care le conține, dar și a potasiului, pomelo are rolul de a proteja funcțiile inimii, reglând astfel nivelul tensiunii arteriale.

Totodată, acest fruct aduce la condiții optime nivelul de colesterol din organism.

Tot datorită vitaminei C din pomelo, se îmbunătățește absorbția fierului din organism, astfel prevenind anemia. Susține înlăturarea radicalilor liberi și chiar poate preveni infecțiile de tip bacterian și alergen.

Prin intermediul acestei diete cu pomelo, acțiunea anticorpilor din sistemul imunitar se va stimula și va înlătura toate efectele pe care le-a a avut gripa sau răceala, asupra noastră.

În ceea ce privește procesul de îmbătrânire, datorită consumului de pomelo, se protejează celulele legate de acest proces (de îmbătrânire), îl încetinește și combate ridurile.

Infecțiile tractului urinar vor fi prevenite, astfel încât infecțiile bacteriene nu vor mai afecta sistemul urinar. Datorită vitaminei C din acest fruct, va crește aciditatea din urină și totodată se sustrage de la dezvoltarea bacteriilor din tractul urinar.

Colagenul (proteina care fortifică pielea) este dezvoltat și devine flexibil, ducând astfel la regenerarea țesutului.

Pomelo poate aduce contribuții și în ceea ce privește ameliorarea sângerărilor gingivale.

ca trebuie sa tin dieta cu pomelo

Citeste si: DESCOPERĂ: Dieta cu APĂ. Cum să slăbești sănătos

Meniu dietă cu Pomelo

La masa de mic dejun, puteți consuma 2 ouă fierte, cu 2 felii de pâine și o jumătate de pomelo.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Înainte de masa de prânz, puteți consuma aproximativ 300 ml de ceai verde și aproape 50 g de brânză desalinizată.

Apoi la masa de prânz, puteți consuma o salată de legume, alcătuită și din ridiche, salată verde și castravete sau ardei, dovlecei, morcovi și mazăre, la care adăugați și o bucată de carne fiartă. În plus, mâncați o jumătate de pomelo sau puteți înlocui cu un suc de pomelo.

Înainte de masa de cină, mai puteți mânca o jumătate de pomelo și să beți 300 ml de apă minerală.

Iar la masa de cină, puteți consuma legume verzi cu pește sau carne de vită (tot fiartă). Și bineînțeles că nu va lipsi nici pomelo, astfel încât puteți consuma fie jumătate de pomelo, așa cum este, sau un pahar de suc proaspăt (tot de pomelo). O altă variantă pentru masa de cină, poate să fie reprezentată de broccoli condimentat cu o jumătate de lămâie și puțin ulei de măsline.

Iar ca desert puteți consuma un pomelo și un măr verde. Puteți de asemenea să beți o ceașcă de ceai din plante, îndulcit cu o linguriță de miere de albine. O altă variantă poate să constea într-un ou fiert tare și o jumătate de pomelo.

beneficii dieta cu pomelo

Citeste si: DESCOPERĂ: Dieta cu CARTOFI de 5 ZILE. Slăbește 4 kg în 5 zile

Recomandări – dietă cu Pomelo

  • Din meniul dietei cu pomelo trebuie să scoateți de tot carnea prăjită.
  • Consumați foarte multe lichide.
  • Dieta de pomelo trebuie ținută nu mai puțin de 7 zile.

dieta cu pomelo



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dieta cu CARTOFI de 5 ZILE. „Cartofii îngrașă mai puțin decât pâinea. Când vrem să slăbim tăiem carbohidrații din dietă, doar că fără ei nu prea rezistăm"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies