Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10

Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10
Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10

Dieta de vara expres se bazeaza pe legume si fructe. Spre deosebire de alte cure de slabire, dieta de vara este usor de urmat deoarece nu impune foarte multe restrictii, care sa duca la infometare.

Proteine la micul dejun

Nutritionistii sustin ca un consum mare de proteine dimineata ajuta la stimularea arderilor si la o crestere mai rapid a masei musculare.

Astfel, micul dejun ar putea consta in: 2 oua fierte (nu prajite) cu 2 felii de paine integrala sau 200 g iaurt obisnuit cu 30 g cereale integrale ori 2 -3 felii de sunca de pui cu 2 felii de paine integrala.

Legumele, indispensabile in dieta de vara

Legumele te pot ajuta sa ajungi mai repede la senzatia de satietate, mai ales cele care au un continut mare de apa. Printre aceste legume se numara rosiile (98%), dovleceii (98%), castravetii (98%), vinetele, morcovii (87%), broccoli (91%) si varza (98%).

In cadrul dietei, aceste legume pot fi consumate in orice cantitati si la orice masa, cu conditia ca acestea sa fie fiere ori preparate la abur sau la gratar.

Legumele sunt foarte importante in cadrul unei diete deoarece au putine calorii, nu contin sare si nici grasimi, fapt ce duce la reducerea retentiei de apa in organism si, implicit, la formarea tesutului adipos.

In plus, acestea contin foarte multe fibre, vitamine si minerale benefice sanatatii.

Consuma zaharuri, insa nu in stare pura

Pentru ca pofta de dulce este uneori incontrolabila, dieta de vara include si cateva zaharuri lente, precum orezul, pastele si cerealele integrale, fructele uscate si semintele crude.

Pepenele rosu, fructul siluetei de vis

Vara ai la indemana numeroase fructe, insa pepenele rosu poate fi aliatul perfect pentru o silueta de vis. Asadar, daca vrei sa mananci mai putin, serveste o felie mare de pepene inainte de masa. Acesta are un continut mare de apa si te va ajuta sa mananci mai putin. De asemenea, poti inlocui chiar una dintre mesele principale cu acest fruct.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dieta unui CAMPION! Catalin Cazacu a dezvaluit ce a facut si ce a mancat pentru a castiga prima lui cursa moto dupa jumatate de an de pauza

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies