Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10

Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10
Dieta de vara rapida! Meniul complet care te ajuta sa slabesti in 2 saptamani! Functioneaza la 9 femei din 10

Dieta de vara expres se bazeaza pe legume si fructe. Spre deosebire de alte cure de slabire, dieta de vara este usor de urmat deoarece nu impune foarte multe restrictii, care sa duca la infometare.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din California au aratat, in cadrul unui studiu recent, ca persoanele care reusesc sa se mentina la o greutate normala au inclus in dieta lor zilnica cate doua portii de legume si fructe. In schimb, persoanele obeze au inclus in meniul lor zilnic o singura portie de cruditati.

Acelasi studiu a demonstrat ca un fruct servit la inceputul fiecareu mese reduce cu 15% formarea depozitelor de grasime.

Iata meniul si regulile pe care trebuie sa le urmezi in dieta de vara expres, daca vrei sa slabesti rapid si sa iti mentii greutatea chiar si dupa incheierea regimului:

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Dieta unui CAMPION! Catalin Cazacu a dezvaluit ce a facut si ce a mancat pentru a castiga prima lui cursa moto dupa jumatate de an de pauza

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies