Dieta rapida - Slabesti in sapte zile si iti scoti toxinele din corp

Dieta rapida - Slabesti in sapte zile si iti scoti toxinele din corp
Dieta rapida - Slabesti in sapte zile si iti scoti toxinele din corp

Aceasta dieta provine din India si se bazeaza, in special, pe consumul de fructe si legume. Nu va sfatuim sa o duceti pana la capat daca apar dureri de cap sau ameteli severe.

Iata programul dietei de slabire:

Prima zi

Prima zi este ziua de soc, trecerea de la un regim alimentar normal sau in exces la unul riguros.

Nu se pot consuma decat fructe si nu orice fel de fructe. Nu aveti voie sa mancati banane, struguri, mango si nici fructe oleaginoase, acestea avand un continut ridicat de zahar si de calorii.

Va raman in schimb merele, citricele (acum fiind iarna) si alte fructe de sezon, daca alegeti alta perioada a anului. Ideale sunt afinele, zmeura si pepenii.

Ziua a doua

Dupa o zi de fructe puteti incepe a doua zi cu un cartof de marime medie, fiert cu putin unt.

In restul zilei putei manca oricate alte legume doriti, crude, fierte coapte pe gratar sau la cuptor, cu ierburi aromatice si condimente, dar fara sare, fara ulei sau alte grasimi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cura de slabire cu ceai de papadie! Te scapa de 16 kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies