Diferența dintre BB Cream și Fond de ten. Lupta pentru acoperire și cum să alegi produsul ideal pentru tine!

diferenta dintre bb cream si fond de ten
Diferența dintre BB Cream și Fond de ten

Machiajul poate reprezenta un adevărat accesoriu în zilele noastre. Însă știați care este diferența dintre un BB Cream și un fond de ten?

Aflați din rândurile următoare, care sunt caracteristicile unui BB Cream, dar și care sunt caracteristicile unui fond de ten. În plus, descoperiți și care este diferența dintre cele 2, atât în ceea ce privește acoperirea, textura, dar și beneficiile oferite.

 

BB Cream (Blemish Balm)- îngrijire și machiaj într-un singur produs 

Atunci când vine vorba despre definiția unui BB Cream, se pare că acesta este definit ca fiind cel mai bun, atunci când vine vorba despre un produs de îngrijire a

pielii, dar și un fel de fond de ten. BB Cream-ul este cunoscut și sub numele de balsam de frumusețe, datorită fluidității sale, în comparație cu textura fondului de ten. Cu alte cuvinte, BB Cream-ul deține o putere mai mare de hidratare, un pic de culoare și ingrediente care protejează netezirea pielii. Pe lângă aceste aspecte, BB Cream-ul poate avea și protecție solară, însă în cazul în care nu deține, este recomandat să aplicăm totuși un SPF, înainte de aceasta.
Astfel, vă veți asigura că pielea este protejată de expunerea la soare exact așa cum se cuvine în zilele călduroase. 

BB Cream-ul este cel care vă va oferi cu siguranță un finisaj ușor, dar și o acoperire la fel de ușoară a pielii și plăcută. În cazul în care considerați că nu este îndeajuns de mult produs, mai puteți aplica și un al doilea strat de BB Cream sau doar o mică cantitate, pentru a vă acoperi imperfecțiunile, cantitate pe care o veți uniformiza pentru a vă asigura că aveți un finisaj potrivit. 

Citește și: Top sfaturi pentru un look de seară impecabil: Cum să te aranjezi ca să atragi toate privirile

diferenta dintre bb cream si cc cream
Diferența dintre BB Cream și Fond de ten[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum ne machiem pentru a ne alungi trăsăturile. Care sunt trucurile pe care trebuie sa le incerci?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Fond de ten- Alegerea clasică pentru acoperire personalizată 

Atunci când vine vorba despre fond de ten, se pare că acesta este produsul care oferă o acoperire corectă și completă, în comparație cu cea ușoară, oferită de BB Cream. Tot legat de fonduri de ten, este și avantajul faptului că există o gamă variată de nuanțe, achiziționând-o întotdeauna pe cea potrivită pentru fiecare ten în parte, în comparație cu BB Cream-ul. 

În ceea ce privește textura, fondul de ten deține o textură puțin mai groasă, aspect care ajută ca acoperirea să fie una excelentă și să vă asigurați că va dura pe întreaga perioadă a zilei. 

Avantajul principal atunci când vine vorba despre aplicarea unui fond de ten, este reprezentat de finisaj. Se pare că acesta este unul impecabil, uniformizat, având o acoperire de-a dreptul bună. 

fond de ten foundation
Diferența dintre BB Cream și Fond de ten[Sursa foto: freepik]

 

Diferențe Cheie: acoperire, textură și ingrediente 

Acoperire 

Pentru a înțelege mai bine diferențele dintre un BB Cream si un fond de ten, vom lua rând pe rând caracteristicile principale ale celor 2. Așadar, prima caracteristică despre care vom vorbi este acoperirea. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bineînțeles că aplicarea unui BB Cream ar fi mult mai benefică, însă cu toate acestea, acesta este utilizat deseori în sezonul cald, atunci când nu avem nevoie de o prea mare acoperire, dat fiind faptul că acest produs nu oferă o acoperire tocmai mare, fiind potrivit deseori în momentele în care ne dorim doar să corectăm puțin tenul, în cazul în care apare o roșeață nedorită, și reușim să uniformizăm nuanța pielii noastre, corectând astfel micile imperfecțiuni, însă cam atât. În schimb, atunci când vine vorba despre fond de ten, acesta este produsul care oferă o acoperire mult mai mare, potrivit în zilele în care anumite imperfecțiuni ne dau bătăi de cap și ne dorim să găsim o modalitate de a le acoperi în întregime, dar totodată și a ne păstra un look cât mai finisat și complet cu putință

BB Cream
Diferența dintre BB Cream și Fond de ten[Sursa foto: freepik]

Textură 

A doua caracteristică a celor 2 produse constă în textură. În ceea ce privește BB Cream-ul, acesta este un produs care deține o consistență mai fluidă, ușor apoasă, in funcție de produsul ales, de aici pornind și ideea faptului că se recomandă să fie utilizat în special, în momentele în care ne dorim să acoperim anumite zone ale tenului, diverse pete sau alte astfel de aspecte, iar atunci când ne dorim să avem o mai mare acoperire, apelăm la aplicarea unui fond de ten, dat fiind faptul că textura acestuia este una mult mai groasă, ajutând tenul să aibă un look mai finisat si complet. 

Diferența dintre BB Cream și Fond de ten[Sursa foto: freepik]

Ingrediente și Beneficii pentru Piele 

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm nici de a treia caracteristică, care constă în ingrediente, dar și beneficiile pe care cele 2 produse le oferă pielii. Astfel, în ceea ce privește BB Cream-ul, se pare că acesta ne protejează tenul, în special dacă deține în compoziția sa și SPF, dat fiind faptul că textura sa este una mai ușor de aplicat, dar și mai greu de sesizat pe ten, în unele momente, nici nu ne dăm seama că purtăm machiaj. Cu toate acestea, și fondul de ten poate să dețină în compoziția sa SPF, pentru a ne proteja împotriva razelor puternice ale soarelui și să ne ofere totodată și hidratarea de care tenul nostru are nevoie, ca BB Cream-ul.

ce este bb cream
Diferența dintre BB Cream și Fond de ten[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Machiaj pentru rochie albastră. Crearea unui machiaj fabulos care va obține numai complimente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies