Din păcate, tocmai a murit: "A intrat de 2 ori în stop cardiac"

Din păcate, tocmai a murit:
Din păcate, tocmai a murit: "A intrat de 2 ori în stop cardiac"

Din păcate, o veste tragică șochează România. Medicii nu au mai putut face nimic și decesul a fost pronunțat miercuri dimineață, în jurul orei 5:00.

Bărbatul din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care a băut, a ieşit în curtea casei şi şi-a dat foc a murit, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

O ambulanţă a fost solicitată, de urgenţă, marţi seara, la locuinţa unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Pianu de Sus, judeţul Alba, care, după ce a consumat alcool, şi-a dat foc.

Potrivit reprezentantului Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, bărbatul avea arsuri de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului, când a fost dus la unitatea medicală.

Citeste si: Ozana Barabancea, prima reacție după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardiac: "Răsplata faptelor..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan

Citeste si: Teo Trandafir, mesaj dureros după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator: "Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă"

„Un pacient în vârstă de 68 de ani a fost adus, marți seara, cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia, prezentând arsuri, de gradele 3 și 4, pe 98% din suprafața corpului.

Conform protocolului, s-a luat legătura cu Centrul de Arși din București și s-a recomandat internarea pe ATI, cazul fiind considerat depășit de resursele medico-chirurgicale. Pacientul a intrat de două ori în stop cardio-respirator, s-a respectat protocolul de resuscitare, a fost transferat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă, a fost intubat, ventilat și tratat conform protocolului de arși”, a declarat Dragoș Suciu, purtătorul de cuvânt al SUJ Alba Iulia.

Bărbatul avea arsuri incompatibile cu viața ca suprafață corporală și profunzime și a murit în jurul orei 5.00.

Se pare că bărbatul consuma frecvent alcool în cantităţi mari şi avea probleme de sănătate, fiind internat în trecut la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Teo Trandafir, mesaj dureros după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator: "Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies