Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”

Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”
Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”

Dinu Maxer a povestit despre cum a petrecut sărbătorile pascale.

Momente de panică pentru Dinu Maxer, care a trebuit să petreacă Sâmbăta Paștelui în spital, alături de mama lui. Artistul a povestit, într-un interviu pentru Xtra Night Show, cum acesteia i s-a făcut rău, iar în momentul în care au chemat salvarea, nu se așteptau la ceea ce urmează. Au ajuns la spital, iar cei doi au crezut că vor pleca mai devreme acasă, însă au ieșit cu jumătate de oră înainte de Înviere și au luat lumină de la biserica de lângă spital.

Momentele de panică l-au cuprins pe artist, astfel începutul sărbătorilor pascale nu a fost cel mai fericit.  „Mama mea a fost internată sâmbătă, a fost dusă de urgență la spital și am crezut că mergem și e totul ok, pentru că nu o văzusem. Am chemat salvarea la telefon, punând un diagnostic așa după ureche. S-a întâmplat sâmbătă dimineață, punând un diagnostic după spusele celor din jurul ei, iar Magda a venit alături de mine și îi mulțumesc frumos, pentru că noi am ajuns la ora 4 și am crezut că undeva pe la 6-7 plecăm.
Dar la 11 jumate am plecat de la spital. Am plecat direct la biserică, acolo s-au dus și cadrele medicale și ne-au întrebat: „Nu mergeți cu noi aici?”,
a povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer, momente de panică în seara de Înviere

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dinu Maxer
Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost un mare șoc și nici nu am știut ce să zic.” Dinu Maxer, șocat de comentariul fostului socru la adresa sa! Ce mesaj i-a transmis tatăl Deei artistului în privat, după ce l-a numit fițos?

Artista spune că nu s-ar fi așteptat și șocul a fost unul destul de mare, deoarece sunt niște probleme recente și nu știa de ele.

Mama artistul se află sub supraveghere medicală și poate să zâmbească acum deoarece este în afara oricărui pericol. Dinu i-a mulțumit și Magdei deoarece a stat cu el la spital.  „Este ceva recent. Nu te așteptai, a fost un șoc, știi că are aia, aia, aia, dar nu te aștepți la alte boli. Este sub supraveghere. În momentul în care am fost la ea în vizită și totul era bine, pot să zâmbesc astăzi.
Șocul e mai groaznic decât deznodământul. Copilul nu a știut.”,
a mai povestit Dinu Maxer.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Trebuie să recunoaștem ceva.” Care este următorul pas pe care Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au decis să îl facă în relația lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies