Discuția cu subînțeles pe care au avut-o Iancu Sterp și Denisa Coțolan pe câmp. Ce au văzut aceștia. „Eu aș vrea să vină mai multe berze.”

Discuția cu subînțeles pe care au avut-o Iancu Sterp și Denisa Coțolan pe câmp. Ce au văzut aceștia. „Eu aș vrea să vină mai multe berze.”
Discuția cu subînțeles pe care au avut-o Iancu Sterp și Denisa Coțolan pe câmp. Ce au văzut aceștia. „Eu aș vrea să vină mai multe berze.”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au avut o discuție din care a reieșit faptul că își doresc o schimbare în viața lor.

Iancu, fiul cel mic al mamei Geta, se pregătește și el să se așeze la casa lui, împreună cu logodnica sa, Denisa Coțolan, cu care va avea nunta în această vară. Încă din momentul în care tânărul a ales să ceară de soție pe cea cu care va împărți întreaga viață, clipele au fost emoționante, atât pentru cei doi, cât și pentru familia prezentă la eveniment, întâmplându-se totul neașteptat. Cei doi își arată iubirea în fiecare zi, prin tot felul de metode, astfel că aceștia sunt de fiecare dată de nedespărțit.

Ce au văzut cei doi îndrăgostiți pe câmp și discuția pe care au avut-o ulterior

Citește și: Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Iancu Sterp împarte adesea pe rețelele de socializare și pe canalul său de YouTube videoclipuri prin care arată numeroase evenimente din viața lor de cuplu, activități zilnice, vacanțe pe care le petrec împreună și momente inedite. Într-unul din videoclipurile postate pe YouTube, printre toate activitățile desfășurate, aceștia se aflau pe câmp cu tractorul, iar Iancu a văzut o barză pe care i-a arătat o logodnicei sale.

Denisa nu a stat pe gânduri și a spus că acesta este un semn, deoarece vine spre ei și l-a întrebat dacă el și-ar dori.

Iancu imediat a răspuns afirmativ și a spus inclusiv că și-ar dori să vină mai multe berze deodată. Discuția cu subînțeles a celor doi duce cu gândul la faptul că aceștia își doresc să își facă  anumite planuri de viitor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Familia Sterp este cunoscută pentru munca pe care o depune, atât mama Geta, cât și fiecare copil în parte, iar Iancu nu ezită de numeroase ori să se afișeze la treburile gospodăriei, împreună cu logodnica lui.

Aceștia sunt apreciați pentru sinceritate, autenticitate și modul prin care își trăiesc viața. Tinerii sunt mai bine ca oricând și se implică în cât mai multe activități împreună. 

Iancu: Vezi, dragă, barza?

Denisa: E semn acesta că vine spre noi. Dar tu ai vrea?

Iancu: Bineînțeles.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Denisa: Uite, vezi? Direct în fața mea vine!

Iancu: Eu aș vrea să vină mai multe berze.

Denisa: Mai multe?

Iancu: Mai multe deodată. Da.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan
Iancu Sterp și Denisa Coțolan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies