Discuția dintre Robi și Virginia la date. Ce lucruri au clarificat cei doi la masă. „Cuplul Robi-Julia ar fi mult mai bine văzut decât Robi-Virginia. Și e extrem de așteptat.”

Discuția dintre Robi și Virginia la date. Ce lucruri au clarificat cei doi la masă. „Cuplul Robi-Julia ar fi mult mai bine văzut decât Robi-Virginia. Și e extrem de așteptat.”
Discuția dintre Robi și Virginia la date. Ce lucruri au clarificat cei doi la masă. „Cuplul Robi-Julia ar fi mult mai bine văzut decât Robi-Virginia. Și e extrem de așteptat.”

Robi și Virginia au avut o discuție despre preferințe și relație la date-ul la care au fost împreună.

Robi și Virginia au petrecut momente de relaxare la date, iar în timpul mesei pe care au luat-o împreună, cei doi au vrut să clarifice anumite aspecte, după ce Virginia a auzit, acum ceva timp, că dacă Robi era afară și s-ar fi întâlnit cu Julia, situația dintre ei ar fi fost alta. Robi a ținut să spună că poate într-adevăr ar fi văzut-o cu alți ochi, fără să cunoască contextul și poate nu s-ar fi afișat la fel de certăreață așa cum este în casă.

Virginia: Ai spus la un moment dat că dacă ai fi fost afară, ai fi fost împreună cu Julia, iar de aici pot fi interpretabile. Chiar ea ți-a zis la un moment că nu îți poți da frâu liber sentimentelor din cap din cauza mea.

Robi: Eu mă gândeam, dacă cu Julia m-aș fi întâlnit afară, nu cunoșteam contextul, probabil o vedeam altfel, vedeam un altfel de comportament.

Nu o vedeam toată ziua certându-se, cu gura mare, răutăcioasă, găsește nod în papură la oricine. Chestii de astea. Nu e ca și cum nu mi-ar fi plăcut dacă vedeam lucrurile astea, dar poate o vedeam altfel. Posibil să ne fi și înțeles bine. Semănăm cât de cât, dacă stai să te gândești la comportament. La asta mă refeream. Nu că sunt în emisiune, sunt îndrăgostit de Julia și nu mai pot să îmi arăt sentimentele față de ea.

Virginia: Eu nu cred că ți-am spus eu vreodată să nu fii cu altă fată din casă dacă tu simți chestia asta.

Robi: Julia dacă îmi plăcea, nu mai erai tu.

Robi crede că ar fi văzut mult mai bine de public dacă ar fi cu Julia

Citește și: Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Virginia
Virginia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Robi și Virginia, a doua șansă spre împăcare? Cum au petrecut cei doi sejurul la mare. „Dacă tu crezi, o să încerc și eu să cred în ea.”

Virginia este de părere că lui Robi nu i-a plăcut niciodată de o altă fată, deoarece cu siguranță nu ar mai fi fost alături de ea, iar Robi aprobă aceste lucruri și spune că nu ar fi fost natural dacă ar fi fost cu altă fată doar de dragul imaginii.

Cu toate acestea, el crede că publicul ar vedea mult mai bine cuplul Robi-Julia, decât Robi- Virginia.

Virginia: Părerea mea e că nu ți-a plăcut niciodată o altă fată din casă, dar așa a părut, că de ce afară ai fi putut și în casă nu. A părut că ți-am spus eu „Robi, să nu fii!”

Robi: Sunt anumite persoane pe care poți să le cunoști altfel și normal ca afară să cunoști altfel.

Virginia: Sincer vorbind. Dacă ar intra o fată care să îți placă și să vrei să fii cu ea, tu nu ai fi cu ea din cauza mea?

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Robi: Nu.

Virginia: Ok. Asta e. Eu sunt convinsă că dacă tu ai simți să fii cu altcineva, ai face-o.

Robi: Nu mi-aș pune bariere niciodată. Nu m-aș simți eu bine. Nu știu de ce, dar cuplul Robi-Julia ar fi mult mai bine văzut decât Robi-Virginia. Mult. Și e extrem de așteptat. Mai așteptat decât împăcarea noastră. Asta cred eu.  

Robi
Robi[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies