Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală. De ce a ales Giuly să îl voteze pe Cosmin? „O vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.”

Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală. De ce a ales Giuly să îl voteze pe Cosmin? „O vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.”
Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală. De ce a ales Giuly să îl voteze pe Cosmin? „O vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.”

Giuly și Cosmin, discuție în urma votului din Gală.

Gala eliminatorie din Casa Iubirii a stârnit controverse între mai mulți concurenți, 3 dintre ei fiind cei care au ajuns la un prag de eliminare.

Discuție aprinsă între Giuly și Cosmin, după votul din Gală

Citește și: Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „La mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede.”

Cosmin Casa Iubirii
Cosmin Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Kanal D]

Citește și: Patrick consideră că între Virginia și Robi nu există o compatibilitate. Virginia, dezvăluiri despre fosta relație a lui Robi: „Nu vreau să devin și nu vreau să mă schimb pentru nimeni.”

După Gala eliminatorie din Casa Iubirii, Giuly a avut o discuție cu Cosmin, după ce acesta a întrebat-o de ce anume a ales să-l voteze în Gală, deși nu i-a spus niciodată că ar fi deranjat-o ceva la el.

Giuly a menționat că și-a argumentat votul ei și îl sfătuiește să nu se mai uite în grădina vecinului. Aceasta s-a arătat deranjată de fiecare dată când Cosmin a intervenit să o corecteze în anumite situații și spune că și-ar fi droit să i se spună ei acele lucruri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cosmin: Nu m-am așteptat, sincer, pentru că eu te-am întrebat la discuțiile trecute pe care noi le-am avut aici, în contradictoriu, “Giuly, ești supărată pe mine? Pentru că eu nu vreau să fii supărată pe mine.” Iar în Gală m-ai votat.

Giuly: Da, dar ți-am și argumentat. Atunci când ai ceva de spus, nu îți faci niciun fel de problemă, însă o vorbă bună din partea ta nu am auzit pentru noi.

Dacă îmi permiți, înainte să te uiți în grădina vecinului, ai putea să te uiți în a ta. Eu apreciez că tu îmi corectezi mie greșelile gramaticale, dar data viitoare să mi le spui mie, să învăț din ele.

Larisa, vot către Virginia în Gala de eliminare

Larisa
Larisa[Sursa foto: Captură Kanal D]

Gala de seara trecută a venit cu tensiune și pentru Virginia, în urma votului și discuției cu Larisa.

Larisa: De la început a avut o atitudine arogantă față de mine și am simțit că ori de câte ori am avut dreptate, nu mi-a oferit și mi-a dat impresia că are o problemă cu mine, pentru asta voi vota Virginia.

Virginia: Mă așteptam de la Larisa.

Giuly a avut și ea ceva de spus la alegerea Larisei.

Giuly: Cum să salveze ea o fată când poate să salveze un băiat?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca, despre sărutul dintre Robert și Giuly! Ce a discutat concurenta cu Robert în camera roșie: „La mine și la Robert lucrurile s-au clarificat foarte repede.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies